Nydelig servise fra Villa Collection Denmark

Nå presenterer Villa Collection Denmark nye medlemmer av Evig-familien. En liten skål og et elegant serveringsfat som gjør hvert måltid til en fryd for øyet, er de siste tilskuddene til den vakre porselensserien.

Foto: F&H Group

De nye medlemmene i Evig-serien er ikke bare praktiske, men også estetisk tiltalende, og de sørger for at maten får den oppmerksomheten den fortjener. Villa Collection Denmark vet at små detaljer kan utgjøre en stor forskjell, og de ønsker å gjøre enkle hverdagsmåltider til noe helt spesielt.

Full av muligheter
Den nye skålen er et godt eksempel på hvordan noe så enkelt som å servere tilbehør, kan bli til en ren nytelse. Den reaktive glasuren gir et individuelt preg, og variasjoner i farge og overflate gir skålen en sjarmerende karakter. Skålen er et perfekt valg til servering av alt fra sprø snacks, nøtter og oliven til deilige sauser og dressinger.

Inviterer til fellesskap
Til de større rettene er det runde serveringsfatet en uunnværlig skjønnhet som presenterer maten på en elegant måte og inviterer til fellesskap rundt bordet. Med sin størrelse og vakre form er fatet det naturlige midtpunktet på spisebordet. I likhet med bollen har fatet en reaktiv glasur som gir det et vakkert utseende med en unik overflate. 

Den lille skålen og serveringsfatet gir et ekstra løft til Evig-serien, som allerede inkluderer et utvalg av middagstallerkener, lunsjtallerkener, espressokopper, krus og andre skåler. Hele serviset er designet for å kunne kombineres fritt, noe som gir mange muligheter til å skape et unikt og personlig bord.

Mer fra...

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Copyright 2023