Ny Henning Koppel-inspirert innfatning

I Georg Jensens nye kolleksjon feires billedhugger og kunstner Henning Koppels vakre 1960-tallsdesign.

Foto: Georg Jensen

Georg Jensens nye kolleksjon hyller skulptør og kunstner Henning Koppels vakre 1960-tallsdesign, som er ment å gi en kunstnerisk dimensjon til borddekking og forskjønne hverdagsdekorasjoner.

Både porselen og rustfritt stål inngår i den stilige og funksjonelle Koppel-rammen. Samlingen gjenspeiler Henning Koppels dedikasjon til å skape funksjonelle og tidløse objekter, og peker tilbake til Koppels første arbeid med porselen.

Kolleksjonen spenner fra middagstallerkener og pastaboller til kopper og serveringsbrett og inkluderer også speilpolert rustfritt stål som tett gjenskaper de originale designene.

Hjertet i kolleksjonen er en serie porselensplater med elegante blå penselstrøk, inspirert av Koppels originale design og skisser. Platene, designet for allsidig bruk, kan stables og arrangeres i forskjellige konfigurasjoner.

"Vi er veldig stolte over å gjenintrodusere denne mesterlige kolleksjonen, som markerte et så viktig kapittel i Koppels karriere. Den nye innfatningen vil utvilsomt inspirere folk til å skape fantastiske omgivelser der god design står i høysetet," sier kreativ direktør i Georg Jensen Ragnar Hjartarson i en pressemelding.

-IDL

Relatert innhold

22.04.2024Designbase.no

Keramisk popkultur

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

12.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nydelig servise fra Villa Collection Denmark

12.03.2024Designbase.no

Ny Henning Koppel-inspirert innfatning

07.03.2024Designbase.no

Kenya eller Nederland? Hvor har roser minst klimaavtrykk?

19.02.2024Designbase.no

Sett opp til påske

13.02.2024Designbase.no

Södahls fire nye akrylduker varsler våren

12.02.2024Designbase.no

En himmelsk farge finner sted

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023