Naturlig omsorg for hagemøbler

Denwax fikk ikke en investering i Løvens Hule. Likevel var suksessen i hus.

Foto: Denwax/Hair Care

Du trenger absolutt ikke ta med deg en investering hjem fra en tur til Løvehulen for å få noe positivt ut av det. Det kan Michael og Lotte Sejr fra Denwax skrive under på.

De fikk nok ikke en løve på den videre vekstreisen, men selskapets nettbutikk eksploderte i etterkant.

«Nettbutikken vår gikk ned tre ganger. Vi har solgt en halv million kroner på halvannen dag. Det har gått helt gale, sier Michael Sejr til TV MidtVest. Og han sier videre: «Selvfølgelig skulle vi gjerne hatt en investering, men vi klarer oss uten. Da må vi søke på nytt et år til og vise dem at de tok feil».

Denwax-produkter har blitt kalt et «mirakelmiddel» som kan brukes til alt. Denwax er et rengjørings- og pleieprodukt som selskapet selv produserer og selger, og som kan brukes til å rengjøre og stelle alt fra møblene i stua til hagemøblene, enten de er laget av tre, metall, granitt eller plast. .

Grillen kan også rengjøres med Denwax Clean og dersom den, hagebordet eller annet som skal gjøres klart for sommermoro, trenger litt ekstra stell, kan det følges opp med Denwax Care, mens hageputene, den markisen og parasollen kan impregneres med en impregneringsspray , som forlenger levetiden.

Alle produktene er naturprodukter og produsert i Danmark.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Dekorer sommer uterommet

Velkommen til sommeroasen av kos og stil! Ettersom solen varmer og dagene blir lengre, er det på tide å forvandle uteområdet ditt til en ekte perle av komfort og skjønnhet. La oss utforske hvordan dine kunder kan skape den perfekte atmosfæren med hagemøbler, vakre hageputer, utebelysning og dekorative elementer til terrassen eller balkongen.

Mer fra...

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Klar for en ren og velholdt utesesong

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Naturlig omsorg for hagemøbler

Copyright 2023