Klar for en ren og velholdt utesesong

Denwax er en serie danske rengjørings- og pleieprodukter som kan brukes på alle utemøbler i tre, metall, tekstil og plast.

Foto: Denwax/Hair Care

Når sommeren nærmer seg, er det på tide å klargjøre uteområdene og sørge for at hagemøbler, griller, parasoller og markiser er i optimal stand. Danske Denwax har utviklet en serie naturlige rengjørings- og pleieprodukter som kan brukes til alt fra hagemøbler og griller, parasoller, markiser og hageputer. Alle produktene er produsert i Danmark.

Denwax Clean er sammensatt av 85 % ren råsåpe og vann. Den riper ikke, inneholder ikke optisk hvit.

Denwax Care produseres også i Danmark, og som navnet tilsier er det et pleieprodukt som inneholder jojobaolje, lanolin og bivoks. Denne pleiende formelen forlenger levetiden til møblene, den fetter ikke, lukter ikke og smitter ikke av.

Begge produktene er egnet for lær, skinnlook, oljeskinn, gore-tex, nappa, vinyl, gummi, plast, lakk, såpeolje og ubehandlet tre, polyrattan, metall, aluminium, linoleum, marmor, granitt, terrazzo, skifer, natur. stein, travertin, nappa, nonwood, betong, glassfiber og mosaikk.

Denwax Impregnation Spray er anerkjent som blant de 10 beste i testprodukter. Den har stor penetrasjon, selv etter maskinvask, og er fargeløs. Produktet gir ikke flekker eller skjermer, og det inneholder ingen tungmetaller eller klorerte løsningsmidler. Den kan brukes på nesten alle typer tekstiler, f.eks. hageputer, markiser, parasoller, seilduk, biltrekk, regntøy, telt, snø- og skiklær, nubuck, nylon og semsket skinn.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Dekorer sommer uterommet

Velkommen til sommeroasen av kos og stil! Ettersom solen varmer og dagene blir lengre, er det på tide å forvandle uteområdet ditt til en ekte perle av komfort og skjønnhet. La oss utforske hvordan dine kunder kan skape den perfekte atmosfæren med hagemøbler, vakre hageputer, utebelysning og dekorative elementer til terrassen eller balkongen.

Mer fra...

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Klar for en ren og velholdt utesesong

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Naturlig omsorg for hagemøbler

Copyright 2023