Masse sjarm fra Villa Collection Denmark

Brukskunst av flott kvalitet. Det er porselensserien Fjord fra Villa Collection Denmark, som nå tilføyer en stor tallerken til serviset som er kjent for sine unike farger og overflater. Bokstavelig talt. For ingen av delene er helt like.

Estimert leveringsdato: vår 2023.

De nye tallerkenene føyer seg flott inn i Fjord-serien, der hvert krus, hver kopp og hver tallerken er unikt kunsthåndverk som er skapt for å sette både unike øyeblikk og små pusterom i hverdagen i et elegant og estetisk perspektiv.

Flott finish

Fjords look skyldes en såkalt reaktiv glasur som gir hver tallerken eller kopp et unikt preg som avhenger av formen, plasseringen i ovnen og naturligvis ovnens temperatur. Looken understrekes ved at glasuren påføres for hånd.

Det gjelder naturligvis også den nye tallerkenen i serien, som er 26,5 cm i diameter og har en kant som er 1,9 cm høy. Tallerkenen finnes i fire flotte farger som passer perfekt til den skandinaviske interiørtrenden.

Vakkert dempede farger

Lunsj på terrassen eller middag med levende lys på de første varme kveldene. Fjord passer både til hverdagen og til livets festlige høydepunkt, og fargene blå, krem, grønn og svart metallic passer også perfekt sammen.

I tillegg til å kombinere forskjellige farger og Fjord-produkter legger tekstur og nyanser også opp til at du kan kombinere fritt med andre produkter fra Evig-serien, som også er kjent for sine vakre, dempede farger – og som har den samme unike sjarmen som Fjord.

Mer fra...

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Skap sommerkos med HOLM

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

En solid versjon av en moderne klassiker

15.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Gode 79NORD-nyheter fra Morsø

Copyright 2023