Magisk eleganse fra Lyngby Glas

Hvis man er heldig, kan august og september by på en Indian Summer som glir over i høstens unike og vakre fargepalett. Fargepaletter finner man også i nyheten Torino fra Lyngby Glas. En serie av vakre og fargerike glass som utstråler en elegant letthet, men som samtidig er utrolig holdbare.

Foto: F&H Group

Nedenfor fjellet Superga ligger den vakre byen Torino med det kongelige palasset, den aristokratiske arkitekturen og den elegante estetikken. En estetisk skjønnhet kombinert med mye livsglede, noe som blant annet kommer til uttrykk i de mange sjokoladebutikkene og de fargerike nattklubbene.

Lett, lekent og levende

Torinos innbyggere elsker å danse og nyte livet. Leken livsglede er også omdreiningspunktet for serien Torino, som kombinerer fargene rosa, blå og grønn med klart glass i en serie av vakre kombinasjoner som passer perfekt på ethvert bord.

Det minner nesten om magi, men det både sterke og lette borosilikat-glasset gjør at serien er ripebestandig, og at den tåler alt fra fryser og mikrobølgeovn, til stekeovn opptil 300 grader samt oppvaskmaskin. Og Torino er ikke bare vakker i vitrineskapet – serien er også praktisk, siden glassene kan stables.

Morsomt og stemningsfullt

Nyt høsten med en kopp glovarm te eller deilig iskaffe. De vakre Torino-glassene tåler det meste, og de skaper ikke bare en morsom og intim atmosfære rundt bordet – de får også vinen til å smake ekstra godt.

Torino-kannen rommer 1,1 liter, og drikkeglassene rommer opptil 40 cl. Det lille shotglasset, som også kan brukes som eggeglass, rommer 6 cl, og vinglasset rommer 30 cl. Kombiner forskjellige stemninger og farger for å skape en fin og unik stemning som passer perfekt til både hverdag og fest.

Mer fra...

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Copyright 2023