Lysende kunstverk

Vakre utelamper er som lysende skulpturer som skaper en helt spesiell atmosfære i hagen, på terrassen og balkongen. Eva Solos utvalg av lamper for kvelder under åpen himmel er uimotståelige og miljøvennlige design som tilpasser seg ethvert behov for lys og plass.

Radient. Foto: Eva Solo

Det er ingenting som lange kvelder ute i naturen. Selv om mørket bare varer kort tid i de nordiske sommernettene, kan det likevel være nødvendig – og trivelig – å ha tilgang til belysning ute. Eva Solo har laget et bredt utvalg av minimalistiske og skulpturelle utendørslamper som bringer tankene til Skandinavias fortryllende lys.

Hos Eva Solo stilles det høye krav til egenskapene til utelampene. De må være tilpasningsdyktige – på mer enn én måte. Lamper skapt for livet utendørs må først og fremst kunne brukes på mange forskjellige typer overflater. De skal være lette å flytte rundt på og ta med seg, slik at kvelder i det fri ikke begrenses av mangel på lys.

God utebelysning må også kunne møte enhver stemning med mulighet for å velge mellom flere lysstyrkenivåer. Plassen spiller også en viktig rolle, derfor favner Eva Solos sortiment lampedesign i størrelser som passer til alt fra den lille balkongen og den store hagen til den lange innkjørselen.

Sunlight lanterne. Foto: Eva Solo

Sett søkelyset på miljøet

Én egenskap er spesielt viktig for Eva Solo: Utendørsbelysning bør skapes med hensyn til miljøet. Derfor er alle utelamper enten solcelledrevne eller oppladbare. Dette gjelder ikke minst de populære SunLight og Radiant-kolleksjonene.

Med et navn som gjenspeiler evnen til å spre lys og varme, skaper den skulpturelle Radiant-lampen en herlig atmosfære under avslappende kvelder utendørs. Radiant er en samling oppladbare stearinlysmakere som enkelt kan flyttes fra sted til sted, avhengig av hvor du vil nyte de små timene. Det er mulig å skape et veldig personlig lysuttrykk med en kombinasjon av lamper i ulike størrelser som alle utfyller hverandre.

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Kolleksjonen har nettopp vokst, slik at Radiant nå er tilgjengelig i tre varianter, hvor den nyeste er laget spesielt som en værbestandig utelampe. Takket være lameller i slitesterk plast tåler den både fuktighet og lave temperaturer. De andre lampene i samlingen kan også enkelt tas med ute, men på grunn av eikelamellene bør de ikke stå ute over natten.

SunLight er navnet på Eva Solos kolleksjoner av solcellelamper laget for enhver utendørs anledning. Det allsidige utvalget inkluderer bordlamper, lykter og spyd i ulike designuttrykk og størrelser. Felles for dem alle er en diskré, matt hvit lampeskjerm laget av plast eller glass, som gir en helt spesiell glød til kveldstimene utendørs.

De solcelledrevne lampene er elegant laget med skjulte solceller som naturlig absorberer energi i løpet av dagen. Etter en dag i solen kan en SunLight-lampe gi opptil 20 timer lys. De oppfyller Eva Solos krav til tilpasningsevne og kan settes til å slå seg på automatisk når dagen bryter på. SunLight-lampene sparer også verdifull energi med en automatisk avslåingsfunksjon som slår seg på etter 6 timer – med mindre du vil at de lyse timene skal fortsette.

Opplev Radiant og SunLight på www.evasolo.com

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Sommerens kulinariske utendørsopplevelser

Grillen er ute, og det er på tide å skape hyggelige kulinariske opplevelser i hagen og på balkongen sammen med familie og venner. Derfor er det også på tide å skape grillmoro i de danske design- og interiørbutikkene, og det gjelder alt fra utekjøkken til den lille elektriske grillen til balkongen. Mens mange dansker sverger til den velkjente kullgrillen, har andre falt for gassgrillen med dens fordeler. Vi inspirerer til hageglede og gir god informasjon som kan gis videre til de mange forbrukerne som gleder seg til å oppfylle sommerdrømmen.

Mer fra...

06.03.2024Eva Solo A/S

Sponseret

Varm opp for kveldene tilbrakt under åpen himmel

06.03.2024Eva Solo A/S

Sponseret

Lysende kunstverk

Copyright 2023