Light + Building i samarbeid med amerikanske LightFair

Første gang i Las Vegas i mai

Fra Light Fair. Foto: Light + Building

Gjennom et helt nytt samarbeid med Nord-Amerikas største lysmesse, LightFair, styrker Light + Building sin merkevare på den andre siden av Atlanteren. Dette betyr at Messe Frankfurt i fremtiden vil samarbeide med International Association of Lighting Designers (IALD) og Illuminating Engineering Society (IES) for å planlegge både den årlige messen og den tilhørende konferansen. Første utgave av det nye samarbeidet innen arkitektur og lys finner sted 4.-8. mai 2025 på Las Vegas Convention Center.

LightFair, som arrangeres i New York og Las Vegas, presenterer årlig stands fra mer enn 500 utstillende bedrifter, og fokuserer på de siste innovasjonene, eksperimentelle utstillingsplasser, nye produkter, nettverksbygging og omfattende muligheter for kurs innen bransjen i USA.

"Denne avtalen samkjører den organisatoriske dyktigheten til Messe Frankfurt, kjent for den største lys- og bygningsteknologimessen i verden Light + Building, med IES og IALDs visjonære tilnærming til kommersiell lysteknologi. Våre delte synergier representerer et betydelig skritt mot å drive momentum i bransjen, og lover en enestående plattform for fagfolk, innovatører og andre interessenter,” forklarer Constantin von Vieregge, president og administrerende direktør i Messe Frankfurts amerikanske datterselskap Messe Frankfurt Inc. i en pressemelding.

Light + Building er verdens ledende messe for lys- og byggteknologi. Med det nye samarbeidet med LightFair kan Light + Building nå skryte av å samarbeide med hele 13 andre messearrangementer rundt om i verden.

-IDL

Relatert innhold

22.04.2024Designbase.no

Keramisk popkultur

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

21.03.2024Designbase.no

Light + Building i samarbeid med amerikanske LightFair

06.03.2024F&H Group AS

Sponseret

Sammenleggbar nyhet med innebygd frihet

28.02.2024Designbase.no

Innovasjon preget Stockholm Furniture Fair 2024

15.02.2024Designbase.no

Eksklusivt barnemøbelmerke vinner designpris på Formland

05.02.2024F&H Group AS

Sponseret

En strålende Zone-nyhet som hyller den nordiske sensommeren

05.02.2024F&H Group AS

Sponseret

Sammenleggbar nyhet med innebygd frihet

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023