Light + Building i samarbeid med amerikanske LightFair

Første gang i Las Vegas i mai

Fra Light Fair. Foto: Light + Building

Gjennom et helt nytt samarbeid med Nord-Amerikas største lysmesse, LightFair, styrker Light + Building sin merkevare på den andre siden av Atlanteren. Dette betyr at Messe Frankfurt i fremtiden vil samarbeide med International Association of Lighting Designers (IALD) og Illuminating Engineering Society (IES) for å planlegge både den årlige messen og den tilhørende konferansen. Første utgave av det nye samarbeidet innen arkitektur og lys finner sted 4.-8. mai 2025 på Las Vegas Convention Center.

LightFair, som arrangeres i New York og Las Vegas, presenterer årlig stands fra mer enn 500 utstillende bedrifter, og fokuserer på de siste innovasjonene, eksperimentelle utstillingsplasser, nye produkter, nettverksbygging og omfattende muligheter for kurs innen bransjen i USA.

"Denne avtalen samkjører den organisatoriske dyktigheten til Messe Frankfurt, kjent for den største lys- og bygningsteknologimessen i verden Light + Building, med IES og IALDs visjonære tilnærming til kommersiell lysteknologi. Våre delte synergier representerer et betydelig skritt mot å drive momentum i bransjen, og lover en enestående plattform for fagfolk, innovatører og andre interessenter,” forklarer Constantin von Vieregge, president og administrerende direktør i Messe Frankfurts amerikanske datterselskap Messe Frankfurt Inc. i en pressemelding.

Light + Building er verdens ledende messe for lys- og byggteknologi. Med det nye samarbeidet med LightFair kan Light + Building nå skryte av å samarbeide med hele 13 andre messearrangementer rundt om i verden.

-IDL

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

11.06.2024Designbase.no

Kolon og ByLogstrup i nytt samarbeid

29.05.2024Designbase.no

UMAGE vinner årets Red Dot designpris

24.05.2024Designbase.no

Foranløpere i den sirkulære omstillingen

17.04.2024Designbase.no

Nytt AI-verktøy kan utstyre forbrukere med IKEA-møbler

11.04.2024Designbase.no

Nytt produkt skal kunne erstatte skinn i tekstilproduksjon

21.03.2024Designbase.no

Light + Building i samarbeid med amerikanske LightFair

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023