Lekre og rå nyheter fra HOLM

Kokken Claus Holm er kjent for sin lidenskap for det saftige, sunne og velsmakende måltidet – og for glimtet i øyet og de store armbevegelsene. Nå er HOLM klar med flotte oppbevaringsbokser, litt godt til osten og en klype salt.

I tillegg til en leken tilnærming til matlaging legger Claus Holm stor vekt på god kvalitet i form av godt og solid utstyr. Det har ført til HOLM-serien av akasie, som er like vakker som den er solid. Og i vår kommer også HOLM med et par flotte nyheter i denne serien.

Luksus for osteentusiaster

En klassisk osteskjærer av rustfritt stål og med et fint håndtak av akasie passer perfekt til enhver osteanretning. Osteskjæreren er 24,5 cm lang, og den suppleres av en annen nyhet, nemlig den 22,5 cm lange ostehøvelen med samme design og av samme materialer.

En annen nyhet er det raffinerte salt- og pepperkvernsettet med keramisk kvern, som er laget av svartmalt akasie. Settet har enkel design, og kvernene er merket med en diskret S eller P på toppen.

Dekorativ oppbevaring

Praktisk oppbevaring er helt avgjørende for en god flyt når man jobber på kjøkkenet, og det er ingen ulempe om den også ser bra ut. Det gjør de nye, fine oppbevaringsboksene fra HOLM, som også er laget av akasie.

Du trenger bare å tørke over akasien med en fuktig klut etter bruk og etterbehandle den med matolje et par ganger i året ved behov. De nye boksene finnes i de to størrelsene 26 x 14 x 7 cm og 32 x 23 x 10 cm, og de passer perfekt til oppbevaring av alt fra oljer, rub og dip til krydder.

Alle tredeler er produsert av FSC®-sertifisert akasie (FSC-C166612).

Mer fra...

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Skap sommerkos med HOLM

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

En solid versjon av en moderne klassiker

15.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Gode 79NORD-nyheter fra Morsø

Copyright 2023