Kom i mål med Rosti

Med måleserien Mensura gjør Rosti hverdagen enklere – slik at du kan komme i mål med bakingen og matlagingen. Den nye serien består av en målekanne på 1,0 liter, et desilitermål og en måleskje, og delene kan kjøpes hver for seg eller som et sett.

Rosti Mensura.

Den nye måleserien Mensura er nok et eksempel på hvordan Rosti har et tydelig fokus på formfullendt funksjonalitet. De tre produktene i serien har enkel og intuitiv funksjonalitet kombinert med klassisk design fra Halskov & Dalsgaard Design.

Kvalitet på kokepunktet

Målekanne, desilitermål og måleskje er designet med et merke på midten som deler skjeen i mål for henholdsvis teskje og spiseskje. I tillegg har måleskjeen langt skaft, slik at det blir enkelt å hente for eksempel sukker og mel fra posen.

Desilitermålet deles opp i en halv og en hel desiliter, og målekannen deles opp i en halv og en hel liter. Alle tre produktene er laget av materialet SAN, som er gjennomsiktig, har god holdbarhet og tåler oppvaskmaskin. I tillegg tåler Mensura-målekannen kokende vann, noe som er helt unikt.

Massevis av mål

Som en del av målekannens funksjonalitet har den merking for ml, cups og oz samt for mel, ris og sukker – og måleskjeen og desilitermålet kan enkelt oppbevares i kannen, slik at settet tar minimalt med plass når det ikke er i bruk.

Den nye måleserien fra Mensura finnes i både en gjennomsiktig utgave og i de elegante fargene Dusty blue og Nordic green. Uansett farge gjør nyheten fra Rosti at du enkelt og intuitivt kan komme i mål i hverdagen.

Mer fra...

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

Copyright 2023