Kolon og ByLogstrup i nytt samarbeid

Kolon vil øke salget av ByLogstrups modulære utekjøkken i et nytt samarbeid.

Foto: Nordic Barn/ByLogstrup

«Vi er begeistret for dette samarbeidet med Kolon, som ikke bare har et solid nettverk, men også en dyp forståelse av nyansene i markedet. Kolon bringer med seg en betydelig markedsposisjon som vil gi ByLogstrup styrken som normalt vil ta år å bygge opp. Dette partnerskapet gir oss den nødvendige verktøykassen for å nå en bredere kundebase og tilby våre førsteklasses utekjøkken og skap til et enda større antall prosjekter, sier gründerne av ByLogstrup Henrik Midtgård Hansen og Dan Christensen.

Begge selskapene ser frem til en styrket posisjon i markedet, og ser et stort potensial hos kunder i næringslokaler, kafeer, hoteller, skoler og institusjoner.

«Vi ser frem til å jobbe sammen med ByLogstrup og kunne utvide med utendørsprodukter for våre kunder. Deres innovative design og robuste konstruksjon passer perfekt inn i vår portefølje av luksusprodukter," sier administrerende direktør i Kolon Anders Mads Bonde Jensen.

ByLogstrup produserer værbestandige og vedlikeholdsfrie utekjøkken og har allerede oppnådd stor anerkjennelse for sitt prisnominerte design. Produktene er modulbaserte og kan kombineres for å passe individuelle utekjøkkenbehov.

Se mer om ByLogstrup her.

Se mer om Kolon her.

-IDL

Relatert innhold

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

18.06.2024Designbase.no

Øyer av velvære

11.06.2024Designbase.no

Kolon og ByLogstrup i nytt samarbeid

29.05.2024Designbase.no

UMAGE vinner årets Red Dot designpris

24.05.2024Designbase.no

Foranløpere i den sirkulære omstillingen

17.04.2024Designbase.no

Nytt AI-verktøy kan utstyre forbrukere med IKEA-møbler

11.04.2024Designbase.no

Nytt produkt skal kunne erstatte skinn i tekstilproduksjon

21.03.2024Designbase.no

Light + Building i samarbeid med amerikanske LightFair

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023