Kay Bojesen inspirerer på Roskilde

Denne festivalsesongen vil være utgangspunktet for et gastronomisk samarbeid mellom Roskilde Festival, Restaurant Uformel og Kay Bojesen

Foto: Kay Bojesen

På årets Roskilde Festival, i det eksklusive arbeids- og nettverksområdet, Backstage Village, vil du kunne nyte en tre-retters meny som kombinerer den høye standarden fra Uformel med det ikoniske Grand Prix-bestikket og funksjonelle tallerkener og glass fra Kay Bojesen, servert i stilig festivalstil.

Menyen ble laget av toppkokk Kasper Correll fra formel familierestaurantene, som inkluderer Restaurant Uformel, formel b og Palægade, som allerede dekker bordet med Kay Bojesens design.

Foto: Kay Bojesen

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det vakkert dekkede bordet

Vakkert design, funksjonalitet, nye trender og spennende farger samles på det vakkert dekkede bordet. Her kan du dekke til med rå keramikk, pastellfargede fine tallerkener og glass laget av resirkulerte materialer, for det handler om å skape et personlig uttrykk – i butikkene og i hjemmet, hvor alt fra tallerkener og glass står med bestikk og tekstiler og spennende designelementer som vaser, lysestaker med mer som kan stå som kronen på verket. Men det vakkert dekkede bordet inkluderer også funksjonelle og estetiske serveringsfat, boller og tilbehør.

Relatert innhold

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

18.06.2024Designbase.no

Øyer av velvære

29.04.2024Designbase.no

Kay Bojesen inspirerer på Roskilde

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Porselen er viktig

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Hos Dottir Nordic design er «å gjøre en innsats» en dyd – også når du skal dekke

29.04.2024Designbase.no

Det vakkert dekkede bordet

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Et minimalistisk nordisk uttrykk

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Når borddekning blir små kunstverk med Dottir Nordic Design

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023