Kay Bojesen inspirerer på Roskilde

Denne festivalsesongen vil være utgangspunktet for et gastronomisk samarbeid mellom Roskilde Festival, Restaurant Uformel og Kay Bojesen

Foto: Kay Bojesen

På årets Roskilde Festival, i det eksklusive arbeids- og nettverksområdet, Backstage Village, vil du kunne nyte en tre-retters meny som kombinerer den høye standarden fra Uformel med det ikoniske Grand Prix-bestikket og funksjonelle tallerkener og glass fra Kay Bojesen, servert i stilig festivalstil.

Menyen ble laget av toppkokk Kasper Correll fra formel familierestaurantene, som inkluderer Restaurant Uformel, formel b og Palægade, som allerede dekker bordet med Kay Bojesens design.

Foto: Kay Bojesen

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det vakkert dekkede bordet

Vakkert design, funksjonalitet, nye trender og spennende farger samles på det vakkert dekkede bordet. Her kan du dekke til med rå keramikk, pastellfargede fine tallerkener og glass laget av resirkulerte materialer, for det handler om å skape et personlig uttrykk – i butikkene og i hjemmet, hvor alt fra tallerkener og glass står med bestikk og tekstiler og spennende designelementer som vaser, lysestaker med mer som kan stå som kronen på verket. Men det vakkert dekkede bordet inkluderer også funksjonelle og estetiske serveringsfat, boller og tilbehør.

Relatert innhold

29.04.2025F&H Group AS

Sponseret

EN KLASSIKER GÅR ALDRI AV MOTEN

29.04.2025Designbase.no

250 år med håndverk og design

24.04.2025F&H Group AS

Sponseret

Shoku - Server vakkert og enkelt

21.04.2025F&H Group AS

Sponseret

EN KLASSIKER GÅR ALDRI AV MOTEN

16.04.2025F&H Group AS

Sponseret

Gense revitaliserer klassisk design for moderne behov

16.04.2025F&H Group AS

Sponseret

Villa Collection Denmark lanserer Shoku: En hyllest til måltidet

15.04.2025F&H Group AS

Sponseret

La broderiet blomstre på bordet

15.04.2025F&H Group AS

Sponseret

PORSELENSKLASSIKERE PÅ PÅSKEBORDET

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023