Karismatisk og kompromissløs nyhet

Den nye baderomsserien TIME har en stil som er i tråd med tiden. Denne gangen har Zone Denmark valgt et helt nytt materiale.

Estimert leveringsdato: februar 2023..

Tre av seriens fire produkter – nemlig såpedispenseren, tannbørstekruset og toalettbørsten – er laget av betong, og de har bare noen få plastdetaljer. Pedalbøtten er laget av ABS-plast, men fargen passer perfekt til betongproduktene, slik at serien ser ut som en helhet. Betong har de siste årene fått innpass i interiøret i mange land og er kjent for sin kompromissløse karisma og naturlighet. Materialet er både hardt, mykt og veldig elegant. 

Grått er litt grønnere

Det er flere grunner til at betong er interessant. Det passer perfekt sammen med forskjellige naturmaterialer i interiøret, som keramikk, tre og linoleum. Det gir liv til rommet takket være det sofistikerte spillet i overflaten. Og betong har den fordelen at den brennes ved lavere temperatur, slik at man reduserer energiforbruket under produksjonen. Til slutt bør det nevnes at når produktene ikke lenger skal brukes, kan de knuses og gjenbrukes i nye produkter.

Ingen riper

Designteamet Mavro/Lefevre, som har vunnet priser for flere av sine Zone-designer gjennom årene, står bak nyheten. Serien fremstår som solid og gjennomtenkt. En ekstra fin detalj er for eksempel silikonlaget under bunnen av alle produktene, som sørger for at underlaget ikke blir ripet opp. 

TIME er et godt eksempel på en moderne klassiker-serie til baderommet. Det er en perfekt gaveidé – enten som komplett sett eller enkeltdeler. 

TIME finnes i tre farger: Concrete samt de to innfargede variantene Black og Soft Grey.

Som de andre Zone-produktene forhandles serien av ledende jernvareforretninger, varehus og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Mer fra...

12.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nydelig servise fra Villa Collection Denmark

12.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Komfortabel kvalitet fra Södahl

11.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Innred med naturlig sjarm og håndverksmessig dyktighet

11.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Essensen av kvalitet fra HOLM

10.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Alt til vårlunsjen fra Södahl

10.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Iskalde fristelser fra Blomsterbergs

Copyright 2023