Jakter norske hytter med unik design og beliggenhet

Det nystartede selskapet Landfolk, som nå lanserer sin utleieplattform i Norge, er på leting etter unike norske hytter som setter en ekstra spiss på ferien. – Ingen bruker så mye tid og ressurser på sine hytter som nordmenn, og det finnes derfor utallige spennende objekter i Norge som passer rett inn på Landfolk sin utleieplattform, sier Launch Manager i Norge, Johanne Amalie Rosness.

Foto Landfolk.

Rosness.

Landfolk.com, som ble startet av tidligere Airbnb-ansatte i Aarhus i 2021, er en ny og internasjonal plattform som spesialiserer seg på utleie av private sommer- og vinterhytter.
Tjenesten skiller seg fra andre utleietjenester ved at hyttene som tilbys på plattformen byr på en kombinasjon av spennende arkitektur, personlig innredning, kvalitetsløsninger, og en beliggenhet som gir ro i sjelen.


Norske Johanne Amalie Rosness er Launch Manager og ansvarlig for det norske markedet på Landfolk.com. Rosness forteller at alle hyttene som leies ut på Landfolk.com håndplukkes av selskapet.
– Vår modell skal sikre at gjestene som leier får en hytte som er litt utenom det vanlige, og som setter en ekstra spiss på oppholdet. Derfor ønsker vi å komme i kontakt med hytteeiere som virkelig elsker hyttelivet og som er stolte av sitt andre hjem, forklarer Rosness.
Dette betyr ikke nødvendigvis luksushytter med stort areal og badebasseng, forklarer Rosness.
– Det er vel så viktig med den personlige innredningen og fokus på stil, funksjonalitet og tradisjon. Samtidig skal gjestene føle at de er på besøk i et hjem noen bryr seg om, og ikke i et utleielokale. Komfort er blitt en selvfølge, men stadig flere vil også ha sjarme og «personlig touch» når de leier hytter, sier Rosness.
Åpner for hytteutleie i Norge
Landfolk tilbyr i dag over 600 hytter til leie i Danmark og Tyskland, og nå lanseres plattformen også for norske utleiere. Det er ikke tilfeldig at Norge er det neste landet Landfolk ønsker å satse i, forteller Rosness.
– Vi nordmenn har lange tradisjoner som hytteeiere, og en helt unik hyttekultur. Svært få nasjoner, om noen, bruker så mye tid og ressurser på sine hytter – enten vi snakker om hytter ved kysten eller på fjellet. Det finnes derfor utallige spennende og unike objekter i Norge som vil passe rett inn på Landfolk.com, mener Rosness.

Launch Manager i Landfolk, Johanne Amalie Rosness.


Om få år er utleie noe de fleste hytteeiere er engasjert i, mener hun.
– Vi er inne i delingsøkonomiens tidsalder. I takt med at det stadig blir dyrere både å bygge, vedlikeholde og drifte hytter i Norge, vil det bli mer interessant å leie ut. Derfor har vi stor tro på konseptet vårt i Norge, og gleder oss til å bidra med å dele norske hytteopplevelser, avslutter Johanne Amalie Rosness i Landfolk. 

For mer informasjon, se Landfolk.com

Mer fra...

08.12.2023Designbase.no

Bærekraftsprogrammet sparkes i gang hos Ambiente, Christmasworld og Creativeworld

08.12.2023Designbase.no

Stemningsfulle rom

08.12.2023Designbase.no

Ambiente fokuserer på fremtidens arbeid

07.12.2023Designbase.no

Serie av urtepotter

07.12.2023Designbase.no

Monumentale potterier

06.12.2023Designbase.no

Enkelt, funksjonelt – og pent

06.12.2023Designbase.no

Overskuddstre får nytt liv i danske designmøbler

05.12.2023Designbase.no

Ved Christmasworld er grønt det nye rødt, gull og glitter

Events

Se alt

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023