Italiensk kaféstemning fra Lyngby Glas

Med det nye smakfullt minimalistiske Verona kaféglasset kan ethvert bord dekkes med varmblodig, italiensk kaféstemning – selv på en kjølig skandinavisk aprilkveld. I all sin enkelhet får de vakre drikkeglassene englene til å synge.

Synge gjør de også i Verona. Byen er nemlig verdensberømt for å hver sommer oppføre operaer under åpen himmel i sitt mektige, romerske amfiteater. Heldigvis passer de nye håndblåste og gjennomfargede kaféglassene fra Lyngby Glas perfekt både sommer og vinter – og til både hverdag og fest.

Vidunderlige Verona

Gjennom århundrer brukte innbyggerne i den norditalienske byen et helt spesielt materiale i bygningene sine. Et materiale som gir Verona den unike fargen som er noe av det første man legger merke til når man kommer til byen: Den lyserøde marmoren.

Verona kaféglasset finnes også i en Pink modell, men det elegante glasset finnes også i fargene Light green, Dark blue og Grey, slik at du kan kombinere dem med resten av serviset.

Romantiske Romeo

De raffinerte og gjennomfargede drikkeglassene er velegnet til servering av alt fra perlende vann og søt saft til ferskpresset juice og deilig limonade. Smakfullt – i ordets rette forstand – er også nyheten fra Lyngby Glas når du skal servere drinker.

Det blir sagt at Shakespeares historie om den altoppslukende kjærligheten mellom Romeo og Julie har sin opprinnelse i Verona. Og det nye flotte kaféglasset, som selges i sett à fire glass med kapasitet på 33 cl, vil nok også vekke varme følelser og sterke stemninger.

Mer fra...

12.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nydelig servise fra Villa Collection Denmark

12.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Komfortabel kvalitet fra Södahl

11.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Innred med naturlig sjarm og håndverksmessig dyktighet

11.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Essensen av kvalitet fra HOLM

10.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Alt til vårlunsjen fra Södahl

10.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Iskalde fristelser fra Blomsterbergs

Copyright 2023