Innred med naturlig sjarm og håndverksmessig dyktighet

Når hverdagen kaller med sine mange oppgaver og utfordringer, er det viktig å ha et hjem som innbyr til ro og ettertanke. Villa Collection Denmark er klar med nye skjønnheter til hjemmet som hyller håndverk, kvalitet og estetikk.

Foto: F&H Group

Rost er en serie skulpturelle steintøyvaser som nå utvides med en ny vase i en delikat offwhite farge. Den nye skjønnheten kompletterer de eksisterende nyansene i mørkebrunt, grønt og mørkeblått og tilfører serien et lett og lyst element.

Inspirasjonen er hentet fra naturens uforutsigbarhet og skjønnhet og hver vase er helt unik. Det skyldes den reaktive glasuren, som varierer alt etter vasens form, brennetemperatur og plassering i ovnen. Vasenes ulike uttrykk gjør dem perfekte både hver for seg og i en gruppe, der de danner en harmonisk symfoni av farger og former.

Et lyspunkt i hverdagen
Vilma-lampen passer perfekt til nordiske designtradisjoner som verdsetter enkelhet, funksjonalitet og naturlige materialer. Vilma er en trådløs LED-lampe med naturfarget rottingskjerm og eikefot som fanger essensen av den skandinaviske estetikken. 

Når den er slått på, kan lysstyrken justeres etter humør og behov  fra dempet belysning til et sterkere, mer energisk lys. En full opplading tar ca. 7 timer og gir mellom 8 og 16 timers lys, avhengig av hvilken lysstyrke du velger. 

Mer fra...

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Copyright 2023