Imponerende doble Red Dot-utmerkelser for Zone Denmark

Zone mottar to Red Dot Awards 'Best of the Best' for EAU og DISC

Disc-serien har nettopp vunnet en Red Dot "Best of the best"-pris. Foto: Zone Denmark

Det er ikke hver dag at et dansk merke vinner to Red Dot Awards med utmerkelsen 'Best of the Best' i den internasjonale designkonkurransen.

Men i dag står Zone Denmark øverst på pallen med både serviceserien EAU og møbelserien DISC laget i samarbeid med hhv. NEU Studio v. Tilde Nygaard og MAVRO//LEFÈVRE v. Sofie Lefèvre.

Red Dot er verdens største produktkonkurranse og et av de mest ettertraktede kvalitetsstemplene for god design. Red Dots jury deler ut en rekke priser hvert år til produktdesign, merkevare- og kommunikasjonsdesign samt nye designkonsepter. 'Best and the Best' gis kun til de absolutt beste produktene i hver kategori, og dette krever at de utgjør et banebrytende design og har utmerket produktkvalitet.

Essensen av godt selskap

Den andre utmerkelsen går til EAU, som er en stilig serviceserie med mange kvaliteter. Takket være en diskret kant som går gjennom alle elementer, kan serien stables stabilt. Det gjør dekning og rydding betydelig enklere, men optimerer samtidig plassen i skapet. EAU er bokstavelig talt et solid tilbud på en vakker og moderne klassiker som kan brukes i private hjem, hoteller og på kafeer.

Eau-serien har nettopp vunnet en Red Dot "Best of the best"-pris. Foto: Zone Denmark

EAU oppfyller et ønske fra moderne forbrukere, som handler om mer tilstedeværelse og uformell samvær i en hektisk hverdag. Serien inviterer i sitt design til koselige buffetarrangementer, hvor alt overflødig er kuttet bort, og vi er tilbake til essensen av det hele: tilstedeværelsen rundt bordet.

Sammenleggbare møbler med innebygd frihet

DISC-serien fra Zone Denmark består av tre møbler laget for den urbane nomaden. Her forenes kompromissløs enkelhet og moderne mobilitet vakkert. Det som er spesielt med DISC-serien, som inkluderer bord, benk og krakk, er at alt kan slås sammen på et blunk. DISC tilbyr dermed en moderne og brukervennlig måte å få mer ut av selv små rom, f.eks. bybalkonger.

Serien er bygget rundt et unikt og patentert foldesystem som sikrer smidig bruk og en følelse av bevegelighet og frihet.

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

27.06.2024F&H Group AS

Sponseret

KOM I JULESTEMNING MED HOPTIMIST

25.06.2024Designbase.no

København er en designmetropol

25.06.2024Designbase.no

Kjente og nye merkevarer hos Nordstil

25.06.2024Designbase.no

Marva Griffin Wilshire tildelt æresdoktorgrad

25.06.2024Designbase.no

Vi er en produktutviklingsavdeling og innkjøpspartner

24.06.2024Designbase.no

Kreative prosesser i sentrum av Helsinki Design Week 2024

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023