Hotel Normann

Til Hotel Normann er Normann Copenhagens hovedkvarter fullstendig omgjort for å simulere innredningen av et fullt funksjonelt, inspirerende designhotell, hvor hvert rom og område forteller en ny historie.

Fra Hotel Normann.. Foto: Normann Copenhagen

30 nye design og mange opplevelser. Hotel Normann ble lansert under 3daysofdesign, men frem til slutten av høsten kan alle besøke "hotellet" og la seg inspirere. 

Velkommen til Hotel Normann. Hotel Normann utfolder seg over tre etasjer og flere rom, som hver har sin sterke visuelle identitet. Ved å kombinere en kuratert blanding av Normann Copenhagen-ikoner og klassikere med en rekke nye design som ble lansert under designfestivalen, er rommene designet for å demonstrere det mangfoldige utvalget av muligheter som tilbys av designbrandets kolleksjon. 

En fordypende hotellopplevelse 

Hotel Normanns inngang på gateplan fører gjestene inn i en innbydende lobby med resepsjon og en kuratert designbutikk med unike gjenstander og spesielt utvalgte design. 

Herfra inviteres besøkende til å gå inn i Courtyard & Lounge, et område som visker ut grensene mellom innendørs- og utendørsmiljøer og oppfordrer besøkende til å slappe av og nyte en forfriskning i brandets nye utendørs møbelkolleksjon, som presenteres for første gang under arrangementet. 

Hotellet har totalt åtte rom fordelt på første og andre etasje. Disse inkluderer overdådige suiter og stilfulle dobbeltrom, hver designet med sitt eget unike uttrykk, som illustrerer kolleksjonens evne til å imøtekomme alle gjesters behov, stiler og preferanser. 

På Hotel Normann kan besøkende oppdage forskjellige inspirerende hotellområder. 

På første etasje kan gjestene slappe av i Burra Lounge eller den fullt funksjonelle og bemannede Pind Café, begge oppkalt etter nye stolkolleksjoner, som er sterkt representert i innredningen. 

På andre etasje kan gjestene oppleve Rope Lounge, oppkalt etter brandets klassiske og bestselgende Rope Sofa, eller The Purple Club, en etterligning av en hotellnattklubb innhyllet i forskjellige nyanser av lilla. 

Connecting people and spaces 

"Vi er begeistret for å ønske besøkende velkommen til å utforske Hotel Normann. Med sitt unike design som strekker seg over flere etasjer og mange rom, håper vi å inspirere besøkende med vår nøye kuraterte, inkluderende innredning som viser de mange mulighetene og den store omfanget av vår kolleksjon gjennom en enestående utstilling", sier Jan Andersen, administrerende direktør for Normann Copenhagen. 

"Hotel Normann-utstillingen understreker vår merkevarefilosofi, 'Connecting People and Spaces', og illustrerer hvordan den brede samlingen av både nyheter og klassikere gjør nettopp dette: forbinder mennesker og rom." 

Åpent for alle 

Hotel Normann er åpent for alle i løpet av sommeren og høsten. Med sin sentrale beliggenhet i København, bare 100 meter fra Strøget, presenterer Hotel Normann en fordypende og inspirerende atmosfære, som gjør det til et must-see reisemål hvis man er i området for inspirasjon og nyskapning. 

-PF 

Artikler

21.09.2023|Designbase.no

Nye steldeler i Koral Riflet Blonde

20.09.2023|Designbase.no

Skap stemning i butikkene: Bruk juletrenden i butikkene allerede nå

20.09.2023|Designbase.no

Juletrenden 2023: Bærekraftig eleganse og nyskapende design

19.09.2023|Designbase.no

Reduser strømavgiftene

19.09.2023|Designbase.no

Miniflagg for feiringen

19.09.2023|Designbase.no

Man må være nysgjerrig og nyskapende

Annonce

18.09.2023|Designbase.no

Mumiene på ski

15.09.2023|Designbase.no

Design ditt eget teppe

15.09.2023|Designbase.no

Når kundene spør om PFAS i stekepanner

14.09.2023|Designbase.no

Georg Jensen kjøpt av Fiskars Group

14.09.2023|Designbase.no

Lampe eller kunst

Annonce

13.09.2023|Designbase.no

Termokanne skapt med arv og innovasjon

12.09.2023|Designbase.no

Det første settet fra Höganäs på et tiår

12.09.2023|Designbase.no

4 av 10 dansker følger bedrifter og påvirkere på sosiale medier

11.09.2023|Designbase.no

Stage med myke former

08.09.2023|Designbase.no

En skulpturell gjenoppdagelse

07.09.2023|Designbase.no

Hver andre unge dansker mener det er akseptabelt å kjøpe kopivarer

Annonce

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023