Hansen & Co. vinner Designbaseprisen 2019

Norges ledende interiør- og designforretning ligger sør i landet. "Det er moro for hele byen vår at en butikk i Kristiansand vinner denne prisen", forteller Anne Fraser Brøvig, daglig leder.

Anne Fraser Brøvig og datteren Lise Brøvig mottok årets Designbasepris på Oslo Design Fair. Her er de sammen med Hans Snestrup og Gunnhild Bjørnsti fra Designbase.

Som siste del av programmet på Oslo Design Fair, var det høytidelig utdeling av Designbaseprisen. Utmerkelsen gis til den butikken som er ledende innen design- og livsstil, og som tenker nytt innenfor alle bransjekategoriene. Fra design- og livsstilsprodukter, til glass, porselen og kjøkkenutstyr.

Årets glade vinner ble Hansen & Co. fra Kristiansand. Anne Fraser Brøvig og datteren Lise Brøvig mottok prisen.

"Dette er virkelig overraskende og ærefullt", uttalte en takknemlig Anne Fraser Brøvig på scenen.

Hun er daglig leder og fjerde generasjon i Hansen & Co. som ble etablert helt tilbake i 1892 av Annes oldefar. Konseptet er kontinuerlig justert og tilpasset trendene. Sortimentet i dag er en fin blanding av merkevarer innen nordisk interiør og design, og butikken utstråler entusiasme for rene linjer, den nordiske designtradisjonen og de funksjonelle egenskapene. Datteren Lise var like positiv under utdelingen, så femte generasjon er også med på vinnerlaget.

Designbaseprisen er ingen konkurranse, men en pris hvor folk i bransjen har stemt Hansen & Co. frem.

­"Når vi vet at flesteparten holder til i Oslo, er det ekstra moro at de har lagt merke til en butikk i Kristiansand. Det er jo kundene våre som er viktigst, men det er selvsagt veldig hyggelig at også bransjen setter pris på oss", påpeker Anne.

I den nyinnredete butikken på hele 500 kvm i en tradisjonsrik trebygning i Kristiansand sentrum, har Hansen & Co. klart å skape et opplevelsessted der kundene ikke bare kan få produktene de ønsker, men også slappe av og bare nyte å være på shopping.

I butikken finnes livsstilsprodukter og designelementer, møbler og boligtekstiler, side om side med porselen, glass og bestikk, i en godt balansert og nyskapende match.

Det er en butikk skapt for kunder; et sted hvor kunder kan bli inspirert, hvor de kan oppleve de siste trendene, men også hvor det er lagt vekt på det folkelige og nære.

Kundene beskriver et besøk Hansen & Co. i Kristiansand som en wow-opplevelse. Alt handler om at kundene skal bli inspirert og føle seg komfortable.

Butikken har serviceinnstilte ansatte, i alle aldre, og alle butikkansatte setter sin ære i å gjøre besøket til en opplevelse. Personalet er både kunnskapsrike og engasjerte, uansett om det gjelder kjøp av en urtekrukke, bestikk, glass eller møbler.

Designbaseprisen & gia

I forbindelse med lanseringen av en norsk utgave av design- og interiørmagasinet Designbase, er Norge blitt lagt til på listen over land som deltar i den internasjonale Global Innovation Awards (gia) for Retail Excellence i Chicago.

Designbaseprisen deles ut i et samarbeid mellom Designbase og The Inspired Home Show i Chicago, og Hansen & Co. som vinner får samtidig en nominasjon til den globale Gia Award hvor verdens mest prominente detaljhandelseksperter skal velge ut verdens beste detaljbutikker.

I tillegg til æren og Designbase-skulpturen, får Hansen & Co. en reise til Chicago for The Inspired Home Show og Gia Award utdelingen.

Prisen deles ut i et samarbeid mellom Designbase og The Inspired Home Show i Chicago, og Hansen & Co. som vinner får samtidig en nominasjon til den globale Gia Award hvor verdens mest prominente detaljhandelseksperter skal velge ut verdens beste detaljbutikker.

Vi gratulerer Hansen & Co. med Designbaseprisen for 2019 og ønsker lykke til i Chicago.

Mer fra...

08.12.2023Designbase.no

Bærekraftsprogrammet sparkes i gang hos Ambiente, Christmasworld og Creativeworld

08.12.2023Designbase.no

Stemningsfulle rom

08.12.2023Designbase.no

Ambiente fokuserer på fremtidens arbeid

07.12.2023Designbase.no

Serie av urtepotter

07.12.2023Designbase.no

Monumentale potterier

06.12.2023Designbase.no

Enkelt, funksjonelt – og pent

06.12.2023Designbase.no

Overskuddstre får nytt liv i danske designmøbler

05.12.2023Designbase.no

Ved Christmasworld er grønt det nye rødt, gull og glitter

Events

Se alt

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023