Høie skaper balanse på soverommet

Hjemmet, og ikke minst soverommet, har for mange fungert både som arbeidsplass og fristed de siste par årene. Nå tar Høiesoverommet tilbake og gjør det om til det hellige fristedet det bør være: Et rom som setter rammene for avslapping, ro og egenomsorg.

Frøya i beige fra Høie.

En dempet og balansert palett av støvet lavendel og pistasj i kombinasjon med subtil design opp- leves både optimistisk og harmonisk på samme tid. Den naturlige fargepaletten henter opp farger fra planter som spirer om våren og gir oss assosiasjoner til varme vårdager med lave skuldre.
Bestselgeren Frøya er laget av steinvasket bomull. Prosessen gjør fibrene i materialet mykere, og i kombinasjon med måten stoffet farges på, får sengetøyet en organisk og avslappet tekstur som føles ekstra myk mot huden.
Nytt av året er at folkefavoritten Frøya har blitt Svanemerket. Det vil si at prosessen med å fremstille sengetøyet er ytterligere forbedret med tanke på miljø i alle ledd av produksjonen. Innfargingsprosessen foregår i fargebad, noe som krever 30 prosent mindre vann sammenlignet med tradisjonelle trykkemetoder. I tillegg utnyttes all farge, så ingenting går til spille. Sengetøyet kommer nå̊ uten ekstra emballasje som tøy pose eller plast, fordi når alt kommer til alt – er det sengetøyet du skal sove i.

Frøya i lavendel.


Fakta om Høie
I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.

Mer fra...

01.12.2023Designbase.no

Festlige gaveideer

30.11.2023Designbase.no

Skandinaviske skjønnheter

29.11.2023Designbase.no

Designselskaper går sammen om et møbel med harmonisk fusjon

29.11.2023Designbase.no

Oslo Design Fair lanserer en ny salgs- og markedsføringskanal

28.11.2023Designbase.no

En ny generasjon av glass

28.11.2023Designbase.no

Stockholmsmässan skal selges

28.11.2023Designbase.no

Slik ser fargene ut for AW 2024/25

27.11.2023Designbase.no

La det være lys

Events

Se alt

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023