Grønne Grand Cru-klassikere

Hensyn til miljøet får stadig større relevans i moderne livsstil – ikke minst i måltidskulturen, hvor sansen for bærekraft angår både maten vi spiser, og det vi spiser den av.

Foto Rosendahl/Marie Reierth.

Som en hyllest til gjenbrukstanken og ett ledd i målsetningen om å redusere CO2-avtrykket lanserer Rosendahl denne våren utvalgte Grand Cru-klassikere i krystallklart resirkulert glass. Nytolkningen gir nytt, miljøbevisst DNA til seriens store kaféglass og multifunksjonelle skåler samt til et nydesignet drikkeglass – og den grønne filosofien understøttes ytterligere av glassets diskret fargeskjær som oppstår naturlig når glass gjenbrukes.

Clean eating og clean living ligger i tidsånden – og som en moderne klassiker har Grand Cru naturlig fulgt med i tiden. I to tiår har Rosendahl innlemmet nye matkulturer og bruksmønstre i det funksjonelle, stablebare universet, og med vårens nyheter gir merket nå klimabevisste designfans mulighet til å spare på ressursene og øke resirkuleringen. Grand Cru Recycled er en liten familie med hverdagshelter til alle døgnets måltider, som med god samvittighet kan settes på bordet og i oppvaskmaskinen som vanlig. Seriens design er hentet fra Rosendahls eksisterende sortiment supplert med et nytt drikkeglass, og produsert i 100 % resirkulert glass i skarp kvalitet med unik fargevariasjon. Glassets grønne tone er en naturlig bieffekt av resirkuleringsprosessen, som gir nytt sanselig uttrykk til det kjente glass-serviset, både når det brukes alene, og når det blandes med andre Grand Cru-deler. Bærekrafttanken er dessuten tenkt inn i alle aspekter av produktenes livssyklus, siden det resirkulerte glasset fra Grand Cru Recycled også er 100 % resirkulerbart etter endt bruk i borddekkingen.

www.rosendahl.com

Grand Cru Vannglass. Foto Rosendahl.

Relatert innhold

12.04.2024Designbase.no

Spoga+gafa 2024: Rekordmange utstillere på årets messe

11.04.2024Designbase.no

Nytt produkt skal kunne erstatte skinn i tekstilproduksjon

07.03.2024Designbase.no

Kenya eller Nederland? Hvor har roser minst klimaavtrykk?

19.02.2024Designbase.no

Sett opp til påske

13.02.2024Designbase.no

Södahls fire nye akrylduker varsler våren

12.02.2024Designbase.no

En himmelsk farge finner sted

05.02.2024F&H Group AS

Sponseret

Følsom vår fra Södahl

05.02.2024F&H Group AS

Sponseret

Alt til vårlunsjen fra Södahl

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023