Funkisperlen i et townhouse

Camilla Pihl fant drømmeboligen

Produkter i bildet: Zofi divan, Piet lenestol, Ross pall, Kruger krukke, Boga lysglass, The Belgian Towel, Fouta pledd, Bonduku krukke og Monte Carlo gulvteppe. Foto Slettvoll.

Da paret Camilla Pihl og Peter Peters ventet sitt første barn, tok de valget om å finne et hjem som var mer familievennlig enn Frogner-leiligheten i femte etasje. Valget falt på et kjedet funkishus fra 1932 som skulle totalrenoveres. Siden Camilla og Peter fikk hjelp av Slettvoll Skøyen til å innrede den forrige leiligheten, valgte de å benytte den samme tjenesten til deres nye boligprosjekt.

Mano barkrakk Boga lysglass. Foto Slettvoll.– Hos Slettvoll har vi fått god hjelp til å se helheten. De lager fine moodboards med utgangspunkt i fargepaletter du liker, og kommer med forslag til alt fra farge på tepper, gardiner, stoffer til sofa, puter, og de små tingene som er med på å skape et hjem og gjøre det hyggelig og fint.

Med åpne, lyse rom, rene linjer og god energi ligger alt til rette for å skape en moderne, nordisk stil. Organiske elementer som planter, sten og tekstiler som harmonerer gir en naturlig motvekt til de stramme, sofistikerte detaljene som går igjen i huset.
Ved den spesialdesignede kjøkkenøya finner vi Barkrakken Mano, som tilfører et spennende astiatisk-inspirert preg i det nordiske interiøret. Til sammen skapes en egen, zen-aktig ro og balanse. Det buede setet rommer en innfelt setepute som kan kles i valgfri tekstil eller skinn.

Piet lenestol, Ross pall, Kruger krukke, The Belgian Towel, Fouta pledd, Monte Carlo gulvteppe. Foto Slettvoll.

Den romslige spisesofaen Earnest gir et komfortabelt sted å nyte måltidet. Sofaen kan leveres på mål for å passe til enhver spiseplass. Spisestolene Stella gir med sin kurvede rygg en myk omramming av spisebordet i heltre eik.
I allrommet brytes langveggen opp av Zander konsollbord i hvitpigmentert eik. Konsollbordet kjennetegnes av sine rene linjer, og passer fint som en ekstra bordflate, uten å kreve for mye plass. Over henger Levi speil som tilfører rommet ekstra dybde.
Hele innredningen knyttes sammen av en gjennomført fargepalett i naturnyanser, myk hvit og dyp sort. Her passer den komfortable lenestolen Piet inn, med lyst sandfarget skinn og en kurvet fasong. De florlette lingardinene kaster et mykt dagslys over rommet og løfter frem de duse tonene i både møbler og detaljer.
I første etasje ligger TV-stuen som også brukes som gjesterom. Datteren Poppy har naturligvis sin egen East Petit – en komfortabel lenestol beregnet for barn i alderen 1-7 år. Stolen har praktisk, avtakbart trekk og leveres i et utvalg vaskbare tekstiler. Du kan også få kjøpt ekstra trekk til stolen for å ha et skift tilgjengelig.

Stella spisestol, Alexander spisebord, Earnest sofa, Niyama bolle, Beigou krukke og Marbella gulvteppe. Foto Slettvoll.


Familiens uteplass er deres egne, grønne oase, fylt med frodige vekster som kommer tilbake årlig. I likhet med plantevalgene, er hagemøblene skapt for å vare. Sofagruppen Cape har hurtigtørkende puter som er laget for å tåle regn. Med sort aluminiumsramme, teakdetaljer og slitesterk tekstilflett er den stramme modellen laget for å vare gjennom skandinaviske somre, år etter år.
Med møbleringshjelp hos Slettvoll legges en plan for innredningen, både inne og utendørs. Slik skapes en gjennomført stil som skaper et helhetlig inntrykk.

www.slettvoll.no

Camilla Pihl fant drømmestedet .

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

27.06.2024F&H Group AS

Sponseret

KOM I JULESTEMNING MED HOPTIMIST

25.06.2024Designbase.no

København er en designmetropol

25.06.2024Designbase.no

Kjente og nye merkevarer hos Nordstil

25.06.2024Designbase.no

Marva Griffin Wilshire tildelt æresdoktorgrad

25.06.2024Designbase.no

Vi er en produktutviklingsavdeling og innkjøpspartner

24.06.2024Designbase.no

Kreative prosesser i sentrum av Helsinki Design Week 2024

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023