Formskjønne vårnyheter fra BITZ

Med sin hurricane har BITZ skapt en kraftfull og moderne nyhet som kompletterer det veldekkede bordet med en elegant kombinasjon av steintøy og glass. Og mens vinterstormene raser, er BITZ klar med en vakker ny versjon for våren - BITZ Gastro Oil Lamp.

Foto: F&H Group

Konseptet er det samme: En base i steintøy og en glasskjerm som sammen skaper et vakkert uttrykk. Et uttrykk som lyser opp ethvert middagsbord - eller i vinduskarmen, i stuen eller på kjøkkenbenken.

En varm atmosfære

En virvel i atmosfæren, en tropisk storm. Navnene er mange, men felles for disse kraftige stormene er at det i orkanens øye er fred og ro. Og den nye Gastro-oljelampen er designet for å skape ro med en lun og varm atmosfære.

Oljelampen er egnet for både innendørs og utendørs bruk, har en brenner i rustfritt stål med veke og leveres med instruksjoner for påfylling av olje.

Fire flotte farger

Den nye BITZ Gastro-oljelampen er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. Den minste versjonen har en diameter på 8,5 cm og en høyde på 14 cm, mens den store versjonen måler 15 cm i diameter og 26 cm i høyden.

I likhet med resten av BITZ' steintøykolleksjon fås oljelampen i fire flotte farger. Fra stilig svart eller en diskret kremfarge til en vakker grønn eller elegant blå - som alle passer perfekt til lampenes skandinaviske look.

Mer fra...

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Copyright 2023