Flere farger og følelser fra Hoptimist

Det er på tide å rulle ut den røde løperen og ønske flere nye medlemmer velkommen til den store, glade Hoptimist-familien. Det betyr både festlige farger som vekker sansene og myke nyanser som innbyr til ro og ettertanke.

Bumble i Pink, Mint og Lavender fra Hoptimist. Tilgjengelig i small. H 7,6 cm, D 5,8 cm.. Foto: F&H Group

Det er ofte de små gledene i hverdagen som betyr mest. Det er nettopp det de glade Hoptimistene minner oss om. Det gjelder selvfølgelig også de nyeste medlemmene av Hoptimist-familien, som bare hopper og spretter i forventning om å spre glede og godt humør i små hjem. 

Fargerik fest
I dag finnes den lille Bumble i mange forskjellige farger, og nå er det kommet nye til. Fargene Pink, Mint og Lavender sprudler av liv og personlighet og vil garantert få humørbarometeret til å stige hos de fleste. Pink bringer en glad energi inn i rommet, mens mint gir et friskt pust av optimisme. Den vakre Lavender byr på en dansefest for sjelen med sin milde og drømmende lyslilla farge, som passer perfekt inn i dagens designpalett.

Ro og glede
For dem som foretrekker en elegant matt overflate kombinert med myke og rolige farger, er den nye Soft-serien et utmerket valg. I serien finner du blant annet lille Bumble i en varm solgul mimosafarge som oppmuntrer til å omfavne dagen med et smil, og en myk hvitfarge med et fredelig og minimalistisk uttrykk.

Soft Bumble i Mimosa og White fra Hoptimist. Finnes i small. H 7,6 cm, D 5,8 cm.. Foto: F&H Group

Mer fra...

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Skap sommerkos med HOLM

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

En solid versjon av en moderne klassiker

Copyright 2023