Et komfortabelt barmirakel

Foto: Labora.

I Danmark har vi nok et øl som er best i... Nå lanseres en barstol som skal være like god og gjøre opplevelsen av å nyte en øl, en cocktail eller en deilig vin til den samme hyggelige opplevelsen. Det er i hvert fall ambisjonen til Labofa og Note Design Studio når de lanserer sin nye, elegante barstol, Mallow.

Da Note viste Labofa sitt forslag til en komfortabel barstol, rakk svenskene knapt å be danskene om å ta plass før den store sitteprøven var i full gang.

En ting er å ha øye for design og kunne tegne en barkrakk ulik alle andre. Noe annet er å kunne håndverket ditt og vite hvilke typer møbeltrekk som sikrer den høyeste komforten. Og de to tingene satt sammen gjør at designstudioet i Stockholm og den danske møbelprodusenten har produsert et komfortabelt mesterverk.

For at en stol skal være komfortabel, må setet kunne gi etter for kroppen og fungere sammen slik at det hele tiden tilpasser seg kroppens bevegelser. Derfor har Labofa valgt å utstyre Mallow med et Pirelli-belte, som sikrer den høyeste og mykeste komforten en bar- eller spisestuestol kan trekkes med.

Med en slank ramme i lakkert og røkt eik og wenge, ser Mallow slank og elegant ut, så den fungerer som et kledelig tilbehør som tilpasser seg enhver stil og innredning. Barkrakken kommer i to høyder – en som passer til den private kjøkkenøya og en for den livlige baren.

www.labofa.com

-PF 

Relatert innhold

23.02.2024Designbase.no

Michael Ring går av som administrerende direktør i Stelton

23.02.2024Designbase.no

Hvordan velge de mest effektive AI-instruksjonene

05.02.2024F&H Group AS

Sponseret

Sammenleggbar nyhet med innebygd frihet

22.01.2024Designbase.no

FDB Møbler relanserer sammenleggestol designet i 1978

16.01.2024Designbase.no

Alle trenger en mental lading

11.01.2024Designbase.no

En smeltedigel av estetikk og funksjonalitet

29.11.2023Designbase.no

Designselskaper går sammen om et møbel med harmonisk fusjon

20.11.2023Designbase.no

Designfirmaer går sammen om et møbel med harmonisk sammensmelting av funksjon og design

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023