Et blomstrende og opplevelsesrikt univers

Greenhouse er navnet på det blomstrende universet som Formland har skapt i samarbeid med GASA-konsernet, og hvor naturen, «Nature to the people» og biologisk mangfold: Planter og mennesker er på et felles oppdrag.

Formland Greenhouse. Foto: Tony Brøchner/Formland

På Formland Autumn, GASA Groups sterke misjon: «Nature to the people» fokuserer på viktigheten av biologisk mangfold i vårt moderne samfunn. Hele DRIVHUS-området forvandles til en utstilling med fokus på natur og planter som fremmer biologisk mangfold og støtter et rikt økosystem, fra blomstrende enger til skyggefulle trær.

«I hjertet av vårt moderne samfunn ligger en spesiell forbindelse som forbinder oss med naturen rundt oss. Det er denne forbindelsen og vårt oppdrag «Nature to the people» som inspirerer oss til årets utstilling», sier GASA, som fortsetter med å si:

«For biologisk mangfold er ikke bare et abstrakt konsept. Det er den utrolige variasjonen av planter, dyr og mikroorganismer som jobber sammen for å skape økosystemene vi er avhengige av. Gjennom utstillingen vår ønsker vi å fremheve den avgjørende rollen som biologisk mangfold spiller i vår verden og hvordan planter kan være nøkkelen til å fremme dette biologiske mangfoldet».

I dagens moderne samfunn blir mennesker lett koblet fra naturen. GASA Group samarbeider med barnehager og butikker for å gjøre naturen tilgjengelig for alle som setter pris på dens energi og evne til å bidra til vårt mentale velvære. DRIVHUS-området minner oss om viktigheten av å bevare og fremme biologisk mangfold.

"Når vi forstår verdien av biologisk mangfold, kan vi jobbe sammen for å sikre en bærekraftig fremtid for både natur og mennesker, og dermed gjøre vårt selskaps oppdrag om å bringe "naturen til folket" levende."

Drivhuset finner du i Hall K, og her vil det også være daglige workshops som besøkende kan ta del i.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Formland autumn 2024 - et univers av opplevelser

Utstillere og innkjøpere handler, nettverker og deler kunnskap, og besøkende kan boltre seg i trendinstallasjoner, foredrag, workshops og arrangementer når MCH Messecenter Herning åpner dørene til Formland Autumn fra 17.-19. August.

Formland kan denne gangen feire 40-årsjubileum og messe nr. 80, og det vil skje med 10 konsepthaller, mer enn 400 danske og utenlandske utstillere og over 50 foredrag, workshops og arrangementer som er med på å samle interiør- og designbransjen, og som gir forhandlere ny inspirasjon og kunnskap de kan ta med seg hjem. På Formland er det ikke noe overordnet tema, for det handler i stor grad om livsstil på tvers av områdene. Derfor inneholder programmet et veritabelt overflødighetshorn av estetiske og kreative nyheter innen områder som «Interiør», «Spisestue», «Hage», «Utendørs», «Smak» og det splitter nye «Smykker».

Vi ser på trenden, denne gangen kalt "Maison Ikigai", som henter inspirasjon fra en japansk filosofi og ordet ikigai, som er en kombinasjon av Iki (å leve) og Gai (verdier, verdi eller fornuft), har vi tatt en snakk med Anette Eckmann om hennes arrangementsområde «Farm Living - Cozy Country Christmas», og vi gir en god oversikt over de mange spennende og lærerike foredragene på Speak Up scenen. Så se frem til å bli inspirert...

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

12.04.2024Designbase.no

Spoga+gafa 2024: Rekordmange utstillere på årets messe

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Klar for en ren og velholdt utesesong

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Naturlig omsorg for hagemøbler

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nytt fra FDB Møbler: Sammen-serien utvides med et flott, rundt hagebord

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponseret

Opplev gleden ved å dyrke grønnsaker i hagen

18.03.2024Designbase.no

Skap koselige oaser i uterommet

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023