Er gresset grønnere på den andre siden av hekken?

NEI … Robomow robotgressklippere fjerner alt stress fra gressklippingen og gir deg mer tid til å nyte din velfriserte og perfekte grønne plen.

03.05.2023

Sponseret

Witt A/S

RK-serien – din terrenggående hjelp i hagen
RK-serien er utstyrt med en multifunksjonell 4,3” touch-fargeskjerm, hvorfra alle innstillinger kan utføres raskt og enkelt, intelligente smart-funksjoner, eksepsjonell ytelse samt unik kantklipping og klipping utenfor hjulbredden. Dette etterlater en perfekt finish på plenen og eliminerer behovet for den irriterende og tidkrevende manuelle kantklippingen.

Med en klippebredde på hele 21 cm, en klippehøyde på opptil 10 cm og et kraftig batteri med kapasitet på opptil 120 minutters kontinuerlig klipping, kan RK-serien enkelt ta seg av årets klippejobb.

Robomow håndterer stigninger og ujevnt underlag med bravur, og sikrer et perfekt snitt på selv 45 % hellinger. Den kraftige karbonfrie DC-motoren er støysvak (<60 dB), noe som gjør det mulig å klippe plenen når det passer best for deg.

Den intelligente 360° hindringssensoren gir deg best mulig sikkerhet, da den reagerer på alle former for kontakt og dermed håndterer hindringer med stor profesjonalitet. 

Profesjonelle maskiner til de store plenene
RK3000 Pro og RK4000 Pro håndterer plener på opptil 3.000/4.000 m2 og er i tillegg utstyrt med det unike Dual-klippesystemet (2x side-by-side klippeblader med i alt åtte forskjøvede kniver). Resultat: klippebredden dobles til 42 cm.

RT700 gjør livet enklere for deg
Robotgressklipperen kan app-programmeres, og den er utrolig enkel å installere, betjene og vedlikeholde. Takket være det fjæropphengte klippesystemet og det patenterte gressfjerningssystemet, sikres et perfekt resultat uten risiko for tilstopping ved høyt gress, noe som gir deg mer tid sammen med familien.

Den klarer skråninger på opptil 30 %, og med en klippebredde på 18 cm samt en justerbar klippehøyde på 15 – 60 mm, håndterer RT700 mellomstore hager på opptil 700 m2 lett og uanstrengt.

På grunn av de terrenggående hjulene garanteres perfekt grep og manøvreringsevne. Utformingen av hjulene minimerer kontakt med plenen, noe som beskytter plenen og hindrer hjulspor.

Best i test
I mer enn 25 år har Robomow utviklet robotgressklippere som tar seg av plenen for deg, slik at du har tid til andre ting. De vinner stadig priser på verdensbasis for sine kraftfulle robotgressklippere, her kan blant annet nevnes: «Best i test» fra det danske Forbrugerrådet TÆNK og det svenske Råd & Rön samt Testvinner i danske AODs test.

- Robomow – når kun det beste er godt nok -

--

Link til high-res bilder: https://we.tl/t-81XhiHtr3Q

--

Pressekontakt:

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
Tlf: +45 93 63 58 00
Mail: crm@witt.dk 
Website: www.robomow.com/nn-NO

Mer fra...

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

01.03.2024Witt A/S

Sponseret

Den populære ledningsfrie robotgressklipperen Segway Navimow har fått en prisvennlig lillebror

Copyright 2023