En strålende Zone-nyhet som hyller den nordiske sensommeren

Nyheten Harvest Moon Lamp fra Zone Denmark er et skinnende, moderne mesterverk. Den har hentet inspirasjon fra den nordiske sensommerens myke og vakre lys. Lampen kan enkelt flyttes rundt, og den lades via mini-USB.

Foto: F&H Group A/S

Kontrastenes tid

Sensommeren er kontrastenes tid. De varme og lyse kveldene avløses av kjølig vind og tidlig mørke. Skjønnheten fra kontrastene og det fortryllende sensommerlyset er det designmessige utgangspunktet for Harvest Moon Lamp. Den har sylinderformet sokkel og et karismatisk og elegant uttrykk. Gjennom den runde og hvite skjermen spres strålene på en myk og behagelig måte.

Slå den på når solen går ned

Harvest Moon Lamp utmerker seg stilistisk ved å passe naturlig i omgivelsene de fleste steder. Du kan plassere den i et hjørne av stuen, på en hylle på kjøkkenet eller sette den på hagebordet når mørket faller på.  Du trenger bare å trykke lett på toppen av lampen for å velge mellom de tre lysstyrkene. Det betyr at du kan øke styrken når solen går ned. 

Tre flotte farger

Det er Mavro//Lefèvre, Zone Denmarks mangeårige samarbeidspartner innen design, som står bak dette produktet.  Lampen fås i de tre fargene Black, Warm Grey og Terracotta. Fargene glir naturlig inn både utendørs og i hjemmet eller på hytten. Leveres med mini-USB for lading.

Harvest Moon Lamp forhandles av ledende jernvareforretninger, varehus og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon+45 89 28 13 00.

Mer fra...

30.11.2023F&H Group AS

Sponseret

HOLM serverer klassiske nyheter

30.11.2023F&H Group AS

Sponseret

Håndlagde naturnyheter fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group AS

Sponseret

Håndlagde designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group AS

Sponseret

Gode nyheter til alle som ønsker et sikkert grep om hverdagen

29.11.2023F&H Group AS

Sponseret

Imponerende gadgeter fra Holm

29.11.2023F&H Group AS

Sponseret

En hoptimistisk tolkning av nøkkelen til glede

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023