En solid versjon av en moderne klassiker

Zone Denmark lanserer nå serviceserien EAU – en enkel og stilren serie med mange kvaliteter. Takket være en diskret kant som går igjen på tvers av elementene, kan serien stables stabilt. Det gjør det enklere å dekke og rydde av bordet og optimaliserer plassen i kjøkkenskapet. EAU er bokstavelig talt en solid utgave av en vakker, moderne klassiker.

Foto: F&H Group

Essensen av godt selskap 

EAU oppfyller et ønske fra mange moderne forbrukere om mer ro og uforstyrret sosialt samvær i en travel hverdag. Måltidet har blitt et tilbakevendende pusterom som vi nyter sammen med venner, familie eller alene. Nå er det på tide å se på selve iscenesettelsen av måltidet i hjemmene våre. Og her er EAU med sitt tidløse og vennlige uttrykk ikke til å ta feil av. Alt overflødig er tatt bort, noe som bringer oss tilbake til essensen: nærværet rundt maten.

Bufféhygge i hjem og hage

Når du skal arrangere en fest eller sammenkomst, åpner EAU-serien for nye muligheter. Takket være den sublime stabiliteten kan du enkelt stable tallerkenene og lage de upretensiøse og sjarmerende bufféoppsettene vi kjenner fra Sør-Europa. Den koselige selvbetjeningen har blitt populær, fordi stemningen ofte bare er bedre rundt en buffé. Med EAU kan du invitere til tapas hjemme, kakebuffé i hagen eller en spontan middag med naboene i gaten.

Skjønnhet uten utløpsdato

Bærekraftig design handler ikke bare om å velge gode materialer. Det er minst like viktig å finne et tidløst uttrykk som du kan glede deg over år etter år. Neu Studio, som står bak designet av EAU-serien, har lykkes med dette. De gjennomgående runde, organiske formene er klassisk vakre og laget av porselen i fargen offwhite. Serien består av tallerkener og skåler i ulike størrelser, samt kopp og karaffel. Tallerkenene kan enkelt plasseres oppå skålene og fungerer som lokk.

EAU-serien er tilgjengelig i ledende jernvareforretninger, varehus og design- og livsstilsbutikker. Hvis du vil ha mer informasjon om farger, produkter eller nærmeste forhandler, kan du kontakte Zone Denmark på +45 89 28 13 00.

Mer fra...

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Copyright 2023