Delta i Pure Talents designkonkurranse på imm Cologne

Pure Talents Contest, som finner sted i forbindelse med imm Cologne i Köln, feirer sin 20. utgave, og har derfor fått et revidert format. Derfor inviteres unge kreative fra hele verden igjen til å presentere sine innovative ideer og visjonære konsepter for fremtredende bransjeeksperter.

Foto: Teilnehmer; FAR; Koelnmesse

Pure Talents-konkurransen er åpen for studenter og for første gang for fagfolk med opptil fem års erfaring innen produktdesign, interiørdesign, industriell design, scenografi, arkitektur, interiørarkitektur eller beslektede disipliner. Konkurransen fokuserer på fremtidens utfordringer og gir deltakerne muligheten til å engasjere seg i disse ved å utforske ett av tre mulige temaer: "Livsstil og hjemmeliv i byer med begrenset plass", "Livsstil og hjemmeliv i en sirkulær økonomi" og "Livsstil og hjemmeliv som uttrykk / budskap / konsept".

Målet med Pure Talents Contest er å finne talentfulle designere med ideer som har potensial til å ha en varig innvirkning på globale spørsmål og interiørindustrien. Juryen vil lete etter nyskapende konsepter, design og løsninger som ikke bare er estetisk tiltalende, men også tar hensyn til miljømessige, sosiale og samfunnsmessige faktorer.

Plass for visjonær tenkning

I tråd med forpliktelsen til å ta konkurransen i en ny retning, utvider tilleggelsen av en ny kategori rekken av mulige designmuligheter i 2024.

For første gang vil deltakerne i tillegg til produktdesign også kunne sende inn innovative interiørkonsepter. Interiørkonseptene eller rommene skal gi liv til det valgte temaet og skildre visjoner om fremtidens liv. Deltakerne kan derfor delta i konkurransen i kategorien "Objekter" (produkter) og "Rommene" (interiørkonsepter).

Tidligere deltakere vurderer bidragene
Studenter og fagfolk kan sende inn kreative bidrag til Pure Talents Contest 2024 frem til 16. oktober 2023. En fremtredende jury bestående av tidligere konkurransedeltakere, som nå er vellykkede designere, vil deretter vurdere designene nøye, og de tolv mest iøynefallende bidragene vil bli shortlistet. Av disse vil ni være produkter som er påmeldt kategorien "Objekter", og tre vil være interiørkonsepter fra kategorien "Rommene".

Springbrett inn i interiørbransjen

De nominerte får en unik mulighet til å stille ut bidragene sine på imm cologne fra 14. til 18. januar 2024, der de kan presentere seg for et bredt spekter av bransjeeksperter og etablere kontakt med ledende selskaper og representanter fra media. På messens første dag vil juryen velge en vinner for hvert tema blant de nominerte produktene og interiørkonseptene. Hver vinner vil bli tildelt 1 000 euro som premie. Og ellers taler Pure Talents' track record for seg selv: Gjennom årene har mange av prototypene som har deltatt i konkurransen, senere blitt satt i produksjon.

Det er gratis å delta i Pure Talents Contest. Kölnmesse gir de nominerte et budsjett for å lage prototypen av produktet sitt eller alternativt et budsjett for å realisere interiørinstallasjonen. Det dekker også transportkostnader og gir de nominerte et reise- og oppholds- budsjett.

Les mer om Pure Talents Contest på www.imm-cologne.com

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

17.06.2024Designbase.no

Temu er underlagt strengere regler

11.06.2024Designbase.no

Direkte til forbruker er den nye "svarte"

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

22.05.2024Designbase.no

Kunnskapsdeling på Nordstil Forum

16.05.2024Designbase.no

Dropp utsagn som "CO2-nøytral"

07.05.2024Treyd AB

Sponseret

What's trending in fintech?

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023