Dedikert til kulinarisk fortreffelighet

Optimalisering, foredling og perfeksjonering er stadier på den kulinariske reisen – og Fiskars sitt nye kjøkkenkonsept er nettopp rettet mot den lidenskapelige matentusiasten.

Taiten-serien består av kokekar og kniver, som med teknologi og ergonomi styrker presisjon og ytelse. Foto: Fiskars.

Taiten er oppkalt etter det finske ordet for "dyktig" og designet for å hjelpe den engasjerte amatørkokken å bringe ideene sine ut i livet.

Kombinasjonen av moderne design, teknologi og innovasjon gir serien et håndtak og DNA som matcher et nærmest profesjonelt ambisjonsnivå og gjør samtidig kokekaret og knivene til en intelligent partner under arbeid.

Taiten saute- og stekepannene med kropp laget av 100 prosent resirkulert aluminium har dermed en spesiell OPTIHEATTM-teknologi som hindrer dem i å overopphetes på induksjonstopper, mens seriens ultralette kniver med titanblader sjelden trenger å slipes takket være LZR-EDGETM-teknologien.

Skaftet i mørke stål på Taiten-knivene har også et taktilt 3D-mønster, som sikrer det ultimate grepet under arbeidet, samtidig som det utgjør en sofistikert designfunksjon.

- HCL

Relatert innhold

10.06.2025Designbase.no

Peugeot revolusjonerer bruken av salt

02.06.2025Designbase.no

Le Creuset feirer 100 år

29.05.2025F&H Group AS

Sponseret

KLASSISK DANSK DESIGN I ET LITE FORMAT

21.05.2025F&H Group AS

Sponseret

Kjøkkendetaljer som gjør en stor forskjell

08.05.2025F&H Group AS

Sponseret

Vakker og tidløs - i resirkulert bomull

06.05.2025F&H Group AS

Sponseret

Fargerik sommer med Rosti

11.04.2025Fun Nordic ApS

Sponseret

PFAS-fritt kjøkkenutstyr: GreenPan styrker forholdet til kritiske danske forbrukere

01.04.2025J.A Sundqvist AB

Sponseret

Tips til påskebordet

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023