Dedikert til kulinarisk fortreffelighet

Optimalisering, foredling og perfeksjonering er stadier på den kulinariske reisen – og Fiskars sitt nye kjøkkenkonsept er nettopp rettet mot den lidenskapelige matentusiasten.

Taiten-serien består av kokekar og kniver, som med teknologi og ergonomi styrker presisjon og ytelse. Foto: Fiskars.

Taiten er oppkalt etter det finske ordet for "dyktig" og designet for å hjelpe den engasjerte amatørkokken å bringe ideene sine ut i livet.

Kombinasjonen av moderne design, teknologi og innovasjon gir serien et håndtak og DNA som matcher et nærmest profesjonelt ambisjonsnivå og gjør samtidig kokekaret og knivene til en intelligent partner under arbeid.

Taiten saute- og stekepannene med kropp laget av 100 prosent resirkulert aluminium har dermed en spesiell OPTIHEATTM-teknologi som hindrer dem i å overopphetes på induksjonstopper, mens seriens ultralette kniver med titanblader sjelden trenger å slipes takket være LZR-EDGETM-teknologien.

Skaftet i mørke stål på Taiten-knivene har også et taktilt 3D-mønster, som sikrer det ultimate grepet under arbeidet, samtidig som det utgjør en sofistikert designfunksjon.

- HCL

Relatert innhold

10.10.2025Dimex ApS

Sponseret

Ambiente 2026: Nye muligheter for norske HoReCa-aktører

06.10.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Prisvinnende French Door-serie setter ny standard for kjøle-/fryseskap

29.09.2025Groupe SEB Denmark A/S

Sponseret

En ny generasjon uforgjengelige stekepanner fra Tefal

29.09.2025Designbase.no

Det ultimate kjøkkenutstyret – kvalitet, funksjon og design

29.09.2025Fun Nordic ApS

Sponseret

Hâws skaper helheten – kjøkkenutstyr med kvalitet og stil

29.09.2025Groupe SEB Denmark A/S

Sponseret

Matlaging skal være en opplevelse.

29.09.2025Brabantia Denmark ApS

Sponseret

Lékué – Innovasjon og funksjonalitet på kjøkkenet ditt

26.09.2025Fun Nordic ApS

Sponseret

Det ultimate kjøkkenutstyret – når kvalitet møter design

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023