Bygg Reis Deg og Norges Varemesse forlenger samarbeidet

Gunnar Glavin Nybø (til venstre) og Andreas Ljones (til høyre) er glade for at samarbeidet fortsetter..

Bygg Reis Deg og Norges Varemesse har inngått en ny avtale som strekker seg fram til 2031. Den innebærer at de fem neste messene skal avholdes hos Norges Varemesse i Lillestrøm.
– Årets messe har virkelig bekreftet behovet for fysiske møteplasser, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.
Avtalen innebærer at Bygg Reis Deg gjennomføres annethvert år i uke 42. Den første messen i den nye avtalen blir avholdt 18-21. oktober i 2023. Nybø ser fram til å fortsette samarbeidet med Norges Varemesse.
– Vi har arrangert vår messe på Norges Varemesse siden oppstarten i 1954, og ser frem til å videreutvikle et godt og langvarig samarbeid også i årene som kommer. Vi gleder oss til å samles på byggenæringens viktigste møteplass i mange år fremover, sier Nybø.
Norges Varemesse er veldig fornøyd med forlengelsen av samarbeidet med en av sine viktigste kunder og samarbeidspartnere.
– Bygg Reis Deg er en veldig viktig kunde og dyktig arrangør, og vi er meget glade for at vi skal samarbeide om de fem neste gjennomføringene. Bygg Reis Deg er byggenæringens viktigste møteplass og det ønsker vi å være med på å videreutvikle, sier Andreas Ljones, direktør for eksterne arrangement og nye konsepter hos Norges Varemesse.

Relatert innhold

24.05.2024Designbase.no

Foranløpere i den sirkulære omstillingen

23.05.2024Designbase.no

Møt en av designbransjens verdensstjerner

07.05.2024Treyd AB

Sponseret

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.no

Messe Frankfurt tilbyr gratis online arrangementer for alle

23.04.2024Designbase.no

Kunstig intelligens i detaljhandelen

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

08.04.2024Global Design Partner

Sponseret

Fra resirkulert plast til slitesterke og multifunksjonelle produkter

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023