Blomsterbergs frister med sprø nyhet

Mette Blomsterberg har naturligvis oppskriften på hvordan man lager deilige, sprø paier. Både når det gjelder ingrediensene og den profesjonelle redskapen man trenger for å få det perfekte resultatet. Som for eksempel den nye, ovale paiformen.

Blomsterbergs Oval tertering.

Ikke et vondt ord om den store, runde paiformen, som har vært en kjøkkenklassiker siden 1960-tallet. Men hvis man har lyst til å servere litt mer moderne paier, er den ovale paiformen fra Blomsterbergs en liten, men genial nyhet som sikrer et vakkert resultat.

Supersprø paier

Den nye paiformen fra Blomsterbergs er av rustfritt stål, og den er perforert hele veien rundt. Det betyr at paideigen kan slippe ut damp mens den stekes, noe som gir et sprøere og bedre resultat. 

Samtidig gir de små hullene den fordelen at deigen blir klemt litt inn i hullene, slik at det ikke renner deig ned langs siden.

Et bunnsolid resultat

I tillegg til små, delikate paier kan den nye paiformen brukes som oval utstikker når du baker små, lune og elegante brød, og hvis bunnen også skal være sprø, er det lurt å steke de på et perforert stekebrett.

Paiformen er L 13 x B 4,5 x H 2 cm, tåler 230 grader og er nok et eksempel på Mette Blomsterbergs unike sans for detaljer – og hennes lidenskap for profesjonalitet og deilig bakverk.

Mer fra...

21.05.2025F&H Group AS

Sponseret

Kjøkkendetaljer som gjør en stor forskjell

12.05.2025F&H Group AS

Sponseret

Wellness i hverdagsformat

09.05.2025F&H Group AS

Sponseret

Steng ute hverdagen – og slipp inn velvære

08.05.2025F&H Group AS

Sponseret

Vakker og tidløs - i resirkulert bomull

07.05.2025F&H Group AS

Sponseret

Hoptimist tar deg med på et sommereventyr

07.05.2025F&H Group AS

Sponseret

Genesees Dorotea-kolleksjon er klar til å kverne

Copyright 2023