Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

Kjøkkenet er hjemmets hjerte – et kreativt samlingspunkt med plass til å utfolde den kulinariske kreativiteten sammen. Sesongens nyheter fra Blomsterbergs åpner opp for nye muligheter som beriker den kulinariske reisen med både skjønnhet og funksjonalitet.

Foto: Blomsterbergs

Det handler ikke bare om å lage mat. Det handler om å skape opplevelser, eksperimentere med oppskrifter, dele øyeblikk og leke med ulike smaker og teknikker.

Blomster i fullt flor
De to nye mousseformene i silikon kan brukes til å toppe kaker med en mousse som ikke bare smaker himmelsk, men som også ser fantastisk ut. Formene er enkle å bruke – tilbered moussen, fyll den i formen og sett den på kjøl. Det myke materialet gjør det enkelt å få moussen ut igjen. Formene tåler både oppvaskmaskin, ovn og fryser.

Med Blomsterbergs nye kaketutsett kan du også uttrykke din kreativitet og finesse. Settet inneholder seks forskjellige sprøytetupper som kan brukes til å lage små, sofistikerte blomsterdekorasjoner på kaker, cupcakes, desserter og mye mer.

Praktisk tilbehør
Fra blomstrende mousseformer og sprøytetupper som innbyr til kreativitet på det søte kjøkken, til en praktisk kjøkkenvekt som kombinerer elegant design med presise målinger. Kjøkkenvekten kan veie opptil 10 kg med et intervall på bare 1 gram, og det er enkelt å veksle mellom måleenhetene gram, pund, ounce og milliliter. 

I tillegg har vekten et digitalt LED-display, tarafunksjon og et innebygd batteri som enkelt og raskt kan lades opp med den medfølgende USB-C-kabelen – og ja, vekten matcher selvfølgelig med det øvrige sortimentet av lattefargede produkter fra Blomsterbergs. 

Like praktisk som kjøkkenvekten er det nye sammenleggbare kjøleristen, som er laget av stål og tåler temperaturer fra -20 °C til 220 °C. Etter bruk kan risten enkelt foldes sammen, noe som minimerer behovet for oppbevaring.

Mer fra...

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Copyright 2023