5 raske til Marianne Stensrud

Marianne Stensrud, ny kreativ designer for Magnor Glassverk

Hvordan ble du designer for Magnor?
–Jeg har gjennom mange år arbeidet med Magnor glassverk i forbindelse med min posisjon som kreativ leder i Bohus, og mitt arbeid som scenograf på mange velkjente TV produksjoner i Norge. Gjennom dette arbeidet har jeg god kjennskap til Magnors produkter, og har benyttet mange av disse i mitt arbeide som fotostylist og scenograf. Jeg har også som scenograf laget egne lamper tidligere som er benyttet i min settdesign.

–Muligheten til å designe egne produkter oppstod gjennom planleggingen av ny settdesign for TV programmet "Hver gang vi møtes" som i 2021 ble flyttet til Kjerringøy utenfor Bodø.


Hva har du skapt så langt?
–Dette er min første design, og jeg har skapt en lampeserie, som så langt kommer i 3 størrelser og 3 forskjellige farger (Lagune, Tare og Pearl).

–Inspirasjonen er hentet fra det avtrykket naturen gir over tid, og de maritime fargene man kan oppleve nord i Norge sammen med det fantastiske lyset. Lampen heter KLEM, og navnet og den unike håndlagde klemmen gir assosiasjoner til mye av det samfunnet har savnet de siste årene.

Hva er din bakgrunn?
–Jeg er utdannet eksponeringsdesigner fra Westerdals i Oslo, hvor jeg etter endt utdannelse arbeidet som lærer. Videre har jeg arbeidet som fotostylist og kreativ leder i Bohus i en årrekke. Ved siden av har jeg de siste 11 årene arbeidet for de fleste produksjonsselskapene i Norge som scenograf på mange kjente TV produksjoner.
Gjennom dette arbeidet har jeg i løpet av 17 år arbeidet mye med interiør, form, farge og materialvalg for å skape unike miljøer.

KLEM designlampe, design Marianne Stensrud for Magnor Glassverk .

Hvilke prosjekt er du mest stolt av?
–Jeg er stolt av mange av mine prosjekter, men hvis jeg skal velge må det bli min
lampeserie hos Magnor glassverk!

Har du en designfilosofi?
–Jeg finner min inspirasjon i fargene og formene i naturen. Jeg trekkes mot kontrastene i gammelt håndverk og moderne design. Lunhet, lys og varme farger sammen med nytt og gammelt er gjennomgående i mine prosjekter.

Marianne Stensrud kan kontaktes på telefon 997 98 414 og epost
ms.ekspo@gmail.com

Relatert innhold

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

18.06.2024Designbase.no

Øyer av velvære

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

22.05.2024Designbase.no

Kunnskapsdeling på Nordstil Forum

16.05.2024Designbase.no

Dropp utsagn som "CO2-nøytral"

07.05.2024Treyd AB

Sponseret

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.no

Messe Frankfurt tilbyr gratis online arrangementer for alle

23.04.2024Designbase.no

Kunstig intelligens i detaljhandelen

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023