Spennende endringer på The Inspired Home Show

Inspired Home Show® 2024, som skal avholdes i mars i Chicago, vil gjennomgå endringer både i varigheten av showet og oppsettet, kunngjorde International Housewares Association.

Messeoppsettet er endret, og antall dager er redusert fra fire til tre på The Inspired Home Show i Chicago. Foto: The Inspired Home Show .

Etter tilbakemeldinger fra både utstillere og besøkende, samt komiteer bestående av utstillere og detaljhandlere, har IHA-styret besluttet å redusere antall dager og optimalisere oppsettet for å skape en mer levende, produktiv og effektiv messeopplevelse.

Messen vil nå åpne søndag 17. mars og stenge tirsdag 19. mars. De fleste utstillere og detaljhandlere indikerte i nylige undersøkelser og diskusjoner at tre hele dager på showet er tilstrekkelig, uttalte Derek Miller, president og administrerende direktør i IHA.

"Overgangen fra fire dager til tre hele dager vil ikke bare gjøre showet mer produktivt og dynamisk, men også redusere kostnadene for både utstillere og publikum," forklarte Miller.

Endringene i oppsettet inkluderer:

  • • Wired + Well Expo flyttes fra Lakeside Center til North Hall sammen med Clean + Contain Expo for å skape et aktivt og dynamisk område på showet. Ved å samle alle de tre primære områdene, som også inkluderer Dine + Décor i Nord- og Sørhallen, vil det bli enklere og mer effektivt å navigere rundt.
  • • Discover Design Expo avvikles, og utstillerne blir plassert innenfor relevante kategorier. Discover Design ble opprettet i 2011 for å fokusere på og fremheve designorienterte bedrifter. I dag finnes designfremtredende produkter overalt på messen, og det er rett og slett ikke lenger behov for et spesifikt område.
  • • Travel Gear + Luggage-kategorien flyttes inn i South Hall for å gi plass til vekst og utvikling i dette nye spennende området.
  • • International Sourcing Expo returnerer til Lower North Hall.

På grunn av omorganiseringen vil ikke Lakeside Center lenger bli brukt.

Mer fra...

01.12.2023Designbase.no

Festlige gaveideer

30.11.2023Designbase.no

Skandinaviske skjønnheter

29.11.2023Designbase.no

Designselskaper går sammen om et møbel med harmonisk fusjon

29.11.2023Designbase.no

Oslo Design Fair lanserer en ny salgs- og markedsføringskanal

28.11.2023Designbase.no

En ny generasjon av glass

28.11.2023Designbase.no

Stockholmsmässan skal selges

28.11.2023Designbase.no

Slik ser fargene ut for AW 2024/25

27.11.2023Designbase.no

La det være lys

Events

Se alt

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023