Sjekkliste / Kan jeg bruke Segway Navimow i hagen min?

Nå er den endelig her – robotgressklipperen uten behov for kanttråd, og den er klar for å innta hagen din. Segway Navimow er en innovativ satellittbasert robot som gjør gressklippingen lettere for deg.

23.06.2022

Sponseret

Witt A/S

Norge, juni 2022. Når du kjøper kvalitet, ønsker du selvfølgelig også at kjøpet egner seg for hjemmet ditt. Slik er det for hageeieren også, som gjerne vil ha mer tid til viktigere ting i livet og derfor erstatter trivielle oppgaver med innovative husholdningsroboter. Segway er hovedsakelig kjent for elektrisk mobilitet, men beveger seg nå inn på markedet for automatisert hagepleie og står klar med levering av den intelligente robotgressklipperen «Navimow». For å sjekke forholdene og anvendeligheten av Navimow i din hage, har Segway utarbeidet en sjekkliste for deg som er interessert i en robotgressklipper som ikke krever kanttråd.

«Navimow» benytter seg av satellittsignaler til klipping av de områdene som er angis i appen. Derfor bør du kontrollere signalstabiliteten i hagen din. «For best mulig brukeropplevelse, anbefaler vi på det sterkeste at du besvarer en sjekkliste med forskjellige spørsmål om plenens tilstand før du treffer en beslutning om kjøp», presiserer Georg Ren, General Manager hos Segway BU, for på den måten å kunne samsvare med kundenes forventninger.

Plenen og omgivende elementer
Fordi de faktiske arbeidsforholdene for robotgressklipperen alltid er unike og uforutsigbare, er det nødvendig å vurdere noen aspekter av plenen og omgivelsene rundt. Det første aspektet er formen og størrelsen på plenen. Er plenen plassert foran huset, går den rundt hele huset, eller er den U- eller L-formet? Hvor stor er avstanden mellom plenen og huset? Hvert scenario kan føre til flere spørsmål, for på den måten å definere hagens funksjon. Enda mer avgjørende er omkringliggende bygninger og/eller høye trær. Vesentlige fakta som høyden på yttervegger og områder som dekkes av trekroner må tas i betraktning for å avgjøre om Navimow vil oppnå best mulig ytelse på din plen.

Det er avgjørende at GNSS (Global Navigation Satellite System)-basestasjonen og gressklipperen mottar et sterkt satellittsignal for å kunne oppnå posisjonsnøyaktighet på centimeternivå via realtids-kinematikk. «Vi lagde denne sjekklisten for å sikre kundene best mulig bruk av Navimow, fordi det er flere aspekter som kan forstyrre signaloverføringen for en satellittbasert robotgressklipper uten kanttråd. Jo mer informasjon om gressplenen vi samler inn, jo mer nøyaktige forslag kan vi gi kundene», lover Ren.

Algoritmebestemt egnethet
Det er ikke bare faktorene i Segways spørreskjema som er avgjørende. «Om Navimow egner seg for plenen din eller ikke avgjøres av en kombinasjon av flere aspekter. Det ligger en komplisert algoritme bak resultatet av sjekklisten, hvor sannsynligheten for ustabile signaler beregnes», utdyper Ren. Etter å ha fullført sjekklisten får du vite om Navimow anbefales til din plen. I tillegg får du en unik kode som skal fremvises ved kjøp av enheten. Det anbefales at du går gjennom sjekklisten mens du er hjemme, da noen av spørsmålene er enklere å svare på når du står ute i hagen.

Hvis resultatet av sjekklisten er ubestemt, anbefaler vi at du kontakter din lokale forhandler for råd og veiledning. Forhandleren kan bistå med den endelige beslutningen ved hjelp av f.eks. bilder og videoer.

--

Hvis du er interessert i Navimow og ønsker å finne ut om den egner seg til din hage, kan du gå gjennom sjekklisten her: https://navimow.segway.com/no/CheckLIst

--

Veil. utsalgspriser

Segway Navimow H500E, til plener på opptil 500 m2: NOK 14 299,-
Segway Navimow H800E, til plener på opptil 800 m2: NOK 17 199,-
Segway Navimow H1500E, til plener på opptil 1500 m2: NOK 21 499,-
Segway Navimow H3000E, til plener på opptil 3000 m2: NOK 28 599,-

--

Link til highres. bilder: https://we.tl/t-084v3ySKfW

Link til YouTube-video: https://youtu.be/Be9JynTpq90

For ytterligere info: https://navimow.segway.com/no/

--

For ytterligere informasjon, kontakt:

Kenneth Broholm Larsen
Product Manager, Outdoor
Tlf.: +45 93 63 58 00
E-post: kbl@witt.dk

Mer fra...

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

01.03.2024Witt A/S

Sponseret

Den populære ledningsfrie robotgressklipperen Segway Navimow har fått en prisvennlig lillebror

Copyright 2023