Produktene fra Wik & Walsøe er designet for å tåle tidens tann og kunne vare i generasjoner.

Det er tidens patina som gjemmer på gode minner og stunder med familie og venner. Ikke vær redd for å bruke porselenet til alle livets anledninger, hverdager, fester og i oppvaskmaskinen.

Alle serviser fra Wik & Walsøe kan vaskes i oppvaskmaskin, men det anbefales skånvask

For å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefales også bruk av glansemiddel. En glansfull overflate gjør porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren.

Unngå også å skyve tallerkenene oppå hverandre inn i skapet, de bør stables varsomt for å unngå slitasje. Legg gjerne en serviett mellom hver tallerken.


Benytt kvalitetsbestikk for å unngå riper i glasuren

Riper og punktering av glasuren kan forårsakes av f.eks. skarpe biffkniver. Benytt kvalitetsbestikk i 18/10 stål for å unngå slike riper.

Etter et måltid er det bra å skylle av porselenet så raskt som mulig. Noe mat inneholder sterke syrer som kan føre til misfarge på glasuren. Sitronsyre og litt vann kan få vekk slike avsetninger. Stålull, skuremiddel eller lignende bør ikke brukes, da disse gjør glasuren mattere.

Relatert innhold

03.05.2024Designbase.no

Ni designbedrifter kjemper om norsk industris viktigste priser

02.05.2024Designbase.no

Fargetrender i 2025 handler om harmoni

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Hos Dottir Nordic design er «å gjøre en innsats» en dyd – også når du skal dekke

29.04.2024Designbase.no

Det vakkert dekkede bordet

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Et minimalistisk nordisk uttrykk

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Når borddekning blir små kunstverk med Dottir Nordic Design

26.04.2024Designbase.no

Ambiente Trends 24+: En iscenesettelse av luksusen av stillhet, nye komposisjoner og digitale innovasjoner

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023