Opplev gleden ved å dyrke grønnsaker i hagen

Det gir på mange måter god mening å dyrke egne grønnsaker, og samtidig får du gleden av å planlegge, passe på, høste og ikke minst nyte egen produksjon.

Foto: GARDEN LIFE ApS

GardenLife gjør det enkelt og håndterbart å dyrke selv med sin serie spesialprodukter for poteter, jordbær, tomater og urter. Her kan det på ekstremt begrenset plass dyrkes flittig i de vedlikeholdsfrie kassene, som er godkjent for produksjon av mat.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Poteter:

Et potettårn med 4 etasjer - Å dyrke poteter er enkelt: fyll boksene med jord og fordel settepoteter i dem.

Sørg for tilstrekkelig vanning og så er det bare å følge plantenes vekst og holde øye med potetene slik at du kan høste når du synes de har passe størrelse.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Jordbær:

Oftest dyrket i rader - med jordbærtårn - dyrket i arbeidsvennlig høyde og ekstremt plassbesparende.

Fyll beholderen med jord og plasser jordbærplanter i de små rørene. Med tilstrekkelig vanning vil plantene nå vokse, blomstre og sette fine bær. Nyt de røde bærene – rett fra stilken – eller kanskje bedre med melk og fløte.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Tomater:

Røde tomater på egen terrasse eller på egen balkong høres for mange ut som en drøm, men med vedlikeholdsfritt utstyr fra GardenLife får du et skikkelig godt grunnlag. Beholderen er fylt med jord og en tomatplante er plassert. Det følger med et aluminiumsstativ for oppbinding etter hvert som planten vokser. I bunnen en vannbeholder med et volum på ca. 4,5 l vann for naturlig vannforsyning til anlegget. Du får dermed god hjelp til dyrking og stell og kan glede deg til å høste rett utenfor din egen dør.

Foto: GARDEN LIFE ApS

Foto: GARDEN LIFE ApS

Foto: GARDEN LIFE ApS

Foto: GARDEN LIFE ApS

Urter:

Mange liker å krydre og dekorere maten med forskjellige urter. Med små vedlikeholdsfrie gryter – kun 13x14x16 cm – kan du dyrke akkurat de urtene du bruker i din daglige matlaging. Potten har integrert vanningssystem, så urtene får den fuktigheten de trenger, og potten vil også vippe når det er på tide å tilsette mer vann.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Dekorer sommer uterommet

Velkommen til sommeroasen av kos og stil! Ettersom solen varmer og dagene blir lengre, er det på tide å forvandle uteområdet ditt til en ekte perle av komfort og skjønnhet. La oss utforske hvordan dine kunder kan skape den perfekte atmosfæren med hagemøbler, vakre hageputer, utebelysning og dekorative elementer til terrassen eller balkongen.

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponseret

Opplev gleden ved å dyrke grønnsaker i hagen

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponseret

Gjør lange sommerkvelder litt varmere og mye koseligere

Copyright 2023