Nytt fra FDB Møbler: Sammen-serien utvides med et flott, rundt hagebord

Hagemøbelserien, Sammen fra FDB Møbler har raskt blitt en favoritt hos mange – med god grunn. I mai utvides serien med det smakfulle hagebordet, M27, som byr på myke former, solid håndverk og et uovertruffen detaljnivå. Du får estetikk og funksjonalitet i en vakker symfoni, alt designet av Thomas E. Alken for FDB Møbler.

Foto: FDBmøbler

I samarbeid med Thomas E. Alken utvider FDB Møbler nå den velkjente hagemøbelserien Sammen. Det siste tilskuddet til serien er M27 – et vakkert og enkelt hagebord med klassisk skandinavisk design og stil. Den runde formen på bordet er designet med fokus på sosialt samvær og samtale, for her får du ikke bare et estetisk møbel, men også et samlingspunkt for uterommet ditt. Det myke formspråket og den nøye utvalgte størrelsen gjør bordet til det perfekte stedet å høre til for familie og venner som ønsker å nyte tiden utendørs. Takket være den rene designen passer M27 inn i ethvert utemiljø - fra den gresskledde hagen til den koselige terrassen. Bordet vil også se flott ut med de matchende Sammen-stolene, som sikrer en behagelig sitteplass rundt det runde bordet.

Alt i alt er M27 fra Sammen-serien det perfekte tillegget til uteboden din. Her får du et hagebord med plass til både noen og flere, og da vil de myke linjene og treverkets gylne glød sørge for rikelig med varme og plass til uterommet ditt.

M27 Sammen-bordet av Thomas E. Alken er FSC®-sertifisert (FSC-C164841) og måler H76cm x Ø120cm. Det nye hagebordet koster DKK 7.999,- og kan sees fra mai på www.fdbmobler.dk og kjøpes i FDB Møbler-butikker over hele landet.

Foto: FDBmøbler

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Dekorer sommer uterommet

Velkommen til sommeroasen av kos og stil! Ettersom solen varmer og dagene blir lengre, er det på tide å forvandle uteområdet ditt til en ekte perle av komfort og skjønnhet. La oss utforske hvordan dine kunder kan skape den perfekte atmosfæren med hagemøbler, vakre hageputer, utebelysning og dekorative elementer til terrassen eller balkongen.

Mer fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nytt fra FDB Møbler: Sammen-serien utvides med et flott, rundt hagebord

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farger til populær flettestol

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduoen Mot & Bergstrøm står bak en ny speilserie

23.07.2021FDB Møbler

Sponseret

Paiform til den ikoniske serien Ildpot

Ikonisk benk lanseres nå på nytt

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Copyright 2023