Ny hjemmekolleksjon fra Home by Ilse Jacobsen

Home by Ilse Jacobsens første kolleksjon inneholder sengetøy, tekstiler til badet, til bordet og utetekstiler med dype røtter i den nordiske naturen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Home by Ilse Jacobsen avduker stolt sin nye hjemmekolleksjon, som kombinerer naturinspirert eleganse, skandinavisk design med funksjonell sofistikering. «Med Home by Ilse Jacobsen ønsker vi å invitere naturen inn i hjemmene våre», står det.

Ilse Jacobsen Hornbæk motemerke ble grunnlagt av Ilse Jacobsen selv i 1993 og har lenge vært synonymt med fasjonable livsstilsprodukter, inkludert regnfrakker, gummistøvler, vesker, flipflops, sko og kjoler.

I 2021 tok Ilse Jacobsen et naturlig skritt fremover sammen med co-business partner Jakob Elmegaard Kristiansen for å utvide deres kreative visjon inn i hjemmemotens verden og gi opphav til Home by Ilse Jacobsen.

– Målet vårt har alltid vært å skape enkle, naturlige og vakre produkter som henter inspirasjon direkte fra naturen, sier Jakob Elmegaard Kristensen, medgründer av Home by Ilse Jacobsen.

Som Ilse selv beskriver: «Med røtter i essensen av kystbyen Hornbæk, inneholder hvert produkt i kolleksjonen en skjult historie som reflekterer en tidsreise gjennom minner og kapsler inn skjønnheten i den nordiske naturen i elegant design».

Til tross for et tragisk tap i oktober 2022 med Ilse Jacobsens bortgang etter en hard kamp mot kreften, forblir ektemannen Jesper Jacobsen sammen med Jakob Elmegaard Kristiansen forpliktet til deres løfte om å realisere Ilse sin visjon.

I 2023 ble deres dedikasjon ytterligere forsterket ved ankomsten av tre nye investorer, Louise Hansen (CEO) Home ved Ilse Jacobsen, Martin Gjødvad, Angel Investor og Elisabeth Hansen-Streezer sammen med styremedlemmene Mads Møller (CFO) IJH A/S, Hans Snestrup (adm. direktør) DGI Huset Vordingborg, som styrer merkevaren inn i en ny æra med vekst og innovasjon.

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Home by Ilse Jacobsens første kolleksjon med sengetøy, tekstiler til badet, til bordet og utetekstiler lanseres nå. Med dype røtter i den nordiske naturen, omfavner kolleksjonen elementene for å skape en harmonisk blanding av eleganse og naturlig skjønnhet.

"Vår visjon er å inspirere og styrke mennesker til å omfavne et liv med balanse, velvære og personlig tilfredshet gjennom vårt mangfoldige og eksklusive utvalg av hjemmetekstiler og skjønnhetsprodukter," sier Louise Hansen, administrerende direktør i Home by Ilse Jacobsen.

"Vi har som mål å fremme et fellesskap som feirer naturens skjønnhet og setter pris på materialer av høy kvalitet som beriker daglig livsstil med en naturlig nordisk følelse."

Høydepunkter fra samlingen

De viktigste høydepunktene i den nye «Home»-kolleksjonen inkluderer en sengetøykolleksjon i bl.a organisk bomull; myke, pustende stoffer og tidløse design som inviterer til avslappende søvn og avslapning. Tekstiler til badet: B.a. ultraabsorberende badehåndklær, hammamhåndklær og morgenkåper for en koselig og velværeopplevelse, og eksklusive duker som er elegante, slitesterke og bærekraftige.

"Lanseringen av den nye hjemmekolleksjonen understreker Home by Ilse Jacobsens forpliktelse til å gi kundene høykvalitetsprodukter som legemliggjør essensen av skandinavisk livsstil.

Hver del av kolleksjonen er nøye utformet for å fremme en harmonisk og innbydende atmosfære i hjemmet, og dette reflekterer merkevarens dedikasjon til designkvalitet og kundetilfredshet», avslutter Louise Hansen.

www.homebyilsejacobsen.com

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Foto: Home by Ilse Jacobsen

Relatert innhold

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

18.06.2024Designbase.no

Øyer av velvære

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød desembermoro

14.06.2024Designbase.no

Formland-trenden: Ikigai – det som gir livet mening

14.06.2024Designbase.no

Gatsby og Mummi i fokus på Formex sine kafeer

14.06.2024Designbase.no

Formland: Et univers av opplevelser og en kilde til inspirasjon

13.06.2024Designbase.no

3daysofdesign: ELEMENTS OF NORMANN

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023