Koelnmesse i nytt samarbeid med Colombias ledende designmesse

Når La Feria de Diseño finner sted i Colombia i september, blir det med imm cologne som partner under tittelen La Feria De Disegno Medellin – drevet av imm cologne.

Foto: Kölnmesse

"Vi er glade for å kunngjøre vårt partnerskap med Koelnmesse, en global leder innen interiørdesign, som markerer en milepæl for showet vårt. Sammen skal vi heve standarden innen design, arkitektur, bolig og livsstil i hele Latin-Amerika og Karibia. Vi ser frem til å ønske alle utstillere fra hele verden velkommen som vil være en del av denne suksesshistorien, sier eierne av La Feria De Diseño Medellin Juana Montoya og Eddy Karmona.

La Feria De Diseño Medellin har blitt kjent for sin bærekraftsprofil og sitt fokus på innovasjon og inkludering. Byen Medellin bærer tittelen Special District of Science, Technology and Innovation, som gjør det mulig å tiltrekke seg og pleie talent innenfor disse sektorene, og dermed også bedrifter og mennesker som har livsstil, fortreffelighet, teknologi og utdanning i sentrum.

«Vi inviterer bransjeaktører, samarbeidspartnere fra akademia og sponsorer til å delta i denne unike hyllesten til livsstil og innovasjon. La Feria De Diseño Medellin – drevet av imm cologne er en unik plattform for globalt samarbeid og promotering av design og arkitektur i Colombia. La oss møtes i Medellin og være heltene i denne historien i stadig utvikling, hvor hver detalj, hver ting spiller en rolle i dette spennende kapittelet i global design,” sier Christian Guarín, som er administrerende direktør i Koelnmesse SAS i Colombia.

Den 11. utgaven av La Feria De Diseño Medellin er allerede i gang med forberedelser til årets messe, og forventer derimot 25.000 besøkende fra totalt 31 land. Over 18.000 kvadratmeter skal fylles med mer enn 270 merkevarer, og tilbyr deltakelse fra svært store profiler innen design, arkitektur, interiør og livsstil.

Messen finner sted i Medellin, Colombia fra 19. til 21. september 2024.

-IDL

Relatert innhold

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

18.06.2024Designbase.no

Øyer av velvære

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød desembermoro

14.06.2024Designbase.no

Formland-trenden: Ikigai – det som gir livet mening

14.06.2024Designbase.no

Gatsby og Mummi i fokus på Formex sine kafeer

14.06.2024Designbase.no

Formland: Et univers av opplevelser og en kilde til inspirasjon

13.06.2024Designbase.no

3daysofdesign: ELEMENTS OF NORMANN

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023