HOLM serverer klassiske nyheter
Panner og wok med keramisk belegg, og silikonformer til airfryeren. HOLM er her igjen med et par nyheter i serien av flotte høstgadgeter, og som alltid kombineres funksjonalitet og materialer med en sylskarp design som passer perfekt for enhver kokk.
Foto: HOLM
Det skal være gøy og enkelt å gå på kjøkkenet for å lage det saftige, sunne og velsmakende måltidet som i flere tiår har vært Claus Holms hjertesak. Derfor er gode og solide redskaper et must, og det gjelder både den klassiske pannen og nyere gadgeter som for eksempel silikonformer til airfryeren.
En ekte klassiker
Pannen er en ekte kjøkkenklassiker som ofte er det absolutte midtpunktet for tilberedning av deilige måltider. Den nye pannen fra HOLM er laget av en super aluminiumskvalitet med tolags keramisk belegg innvendig, et flott silikon-polyesterbelegg på utsiden samt en solid bunn på 4 mm.
Det finnes også en HOLM-wok i den samme flotte kvaliteten. Den allsidige gryten med rund bunn er blant annet perfekt til asiatiske retter, og den er 28 cm i diameter. Pannen har den samme diameteren og er perfekt til høstretter som for eksempel gulasj – og den fås i tillegg med diameter på 30 cm.
Lett på alle måter
Med en airfryer blir tilberedningen av mat lett på alle måter. Det trengs nemlig bare litt olje for å lage sprø og saftig mat i airfryeren, som samtidig passer seg selv og også på den måten gjør det enkelt å trykke på kjøkkenet. Det samme gjør de to nye silikonformene fra HOLM.
For med formene unngår man enkelt fastbrente og klissete matrester i airfryeren, og siden de finnes i både en rund og en firkantet utgave, passer formene til ethvert behov. Begge versjonene er 8 cm høye. Den runde formen er 19 cm i diameter, mens den firkantede er 19 cm lang.