Håndlagde edderdunsdyner

Fra øya Lånan ute i havgapet

Pressebilde: www.lanan.no.

Tre mil ut i det kalde havet nordvest for Vega, ligger den lille øygruppa Lånan. Øygruppen tilhører Vega Kommune på Helgeland, og Vegaøyene er på UNESCOs verdensarvliste. På Lånan er det sanket edderdun helt siden 1800-tallet, og denne tradisjonen føres stolt videre. 

Håndverk
Alle edderdunsdyner fra Utværet Lånan er 100% håndlaget. Edderdun er det mest eksklusive dunet som finnes i verden. Det er tilnærmet vektløst og har en unik evne til å avgi varme. Fyller du sengen din med en edderdunsdyne er du passelig varm, uansett om det er sommer eller vinter. En edderdunsdyne er en investering for generasjoner.
De lette fjonene fra ærfugl-hunnens bryst har en spesiell egenskap. I motsetning til dun fra and og gås har edderdun små mothaker som gjør at den holdes sammen. Dette gir edderdunsdynen en isolasjonsevne i særklasse. Levetiden til en edderdunsdyne er i tillegg mange ganger så lang som en vanlig dyne, og det finnes dyner som har vært i bruk i over hundre år.
Dynene tilpasses etter dine ønsker og behov. Til voksne leveres enkeltdyne eller dobbeltdyne på 2 meter eller 2,20. Avhengig av hvor varm du vil ha dynen kan det tilvirkes helårsdyne, sommerdyne eller vinterdyne. Dynene finnes i 5 kategorier, alle med varierende dunmengde.
www.Lanan.no

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

27.06.2024F&H Group AS

Sponseret

KOM I JULESTEMNING MED HOPTIMIST

25.06.2024Designbase.no

København er en designmetropol

25.06.2024Designbase.no

Kjente og nye merkevarer hos Nordstil

25.06.2024Designbase.no

Marva Griffin Wilshire tildelt æresdoktorgrad

25.06.2024Designbase.no

Vi er en produktutviklingsavdeling og innkjøpspartner

24.06.2024Designbase.no

Kreative prosesser i sentrum av Helsinki Design Week 2024

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023