Framing samlet igjen danske og internasjonale designbrands

For 4. gang danner FRAMING rammen om en kuratert utstilling av en lang rekke toneangivende danske og internasjonale designbrands i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign i København.

Framing samlet igjen danske og internasjonale utstillere under 3daysofdesign. Foto: Framing 3daysofdesign.

Og denne gangen når FRAMING nye høyder. Nå med enda flere kvadratmeter, og med både gjengangere og nye merker på listen. I år vil ikke færre enn 36 merker vise nyhetene sine til de besøkende. Et virkelig sterkt felt av utenlandske high-end merker har også lagt merke til FRAMING og valgt å stille ut i Odd Fellow Palæet.


–Jeg er spesielt stolt av de italienske merkene som Poltrona Frau, Ceccotti Collezione og Luceplan. Og det er selvfølgelig også en del merker som har valgt FRAMING igjen. Blant annet String Furniture, Kasthall, Naver Collection og Eva Solo. Jeg er gleder meg til å ønske nye merker velkommen til FRAMING, deriblant Stolab, Greenholt, Man of Parts og Tarkett i samarbeid med Note (design studio) Som før blir det en «Outdoor Garden» hvor merker som Cane-line og Frostline vil vise frem deres design for friluftsliv på terrassen og i hagen, sier Samira Kudsk, grunnlegger og eier av FRAMING.


Når bransjen så vel som designere, arkitekter, innkjøpere og medier fra hele verden samles i København under dagene 7.-9. juni får de oppleve en dynamisk utstilling av design fra både unge talenter og etablerte navn. København blir en stor livescene. Og det er ingen tvil om at 3daysofdesign, takket være det store arbeidet til Signe Byrdal Terenziani, har blitt en stor årlig designbegivenhet som alle ønsker å være med på – og som i år kan feire et flott 10-årsjubileum.
-PF

Relatert innhold

23.05.2024Designbase.no

Møt en av designbransjens verdensstjerner

22.05.2024Designbase.no

Kunnskapsdeling på Nordstil Forum

07.05.2024Treyd AB

Sponseret

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.no

Messe Frankfurt tilbyr gratis online arrangementer for alle

23.04.2024Designbase.no

Kunstig intelligens i detaljhandelen

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

08.04.2024Global Design Partner

Sponseret

Fra resirkulert plast til slitesterke og multifunksjonelle produkter

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023