Fra skittent til rent – automatisk eller manuelt?

Med lanseringen av Roomba Combo® i8+ utvider iRobot sortimentet av kombi-roboter. Den nye roboten tar seg av både støvsuging og gulvmopping for deg. Det eneste du trenger å gjøre, er å nyte dine friske, rene gulv.

03.04.2023

Sponseret

Witt A/S

Roomba Combo i8+ er en robotstøvsuger og -gulvmopp som er designet til både våt og tørr gulvrengjøring. På den nye roboten spiller støvbeholderen en viktig rolle, da den bestemmer arbeidsoppgaven. Det følger med to støvbeholdere: den tradisjonelle og den nye Combo-beholderen. Med den tradisjonelle støvbeholderen støvsuger Roomba Combo i8+ gulvene dine effektivt, mens den både støvsuger og mopper harde gulv med den nye Combo-beholderen montert. Det er raskt og enkelt å bytte beholder, og roboten finner ut av resten selv. Den er utstyrt med 10x Power-Lifting suction*, samt at den drives av det intelligente styresystemet iRobot OS som gjør det mulig for Roomba Combo i8+ å lære seg hjemmet ditt å kjenne samt å komme med rengjøringsforslag basert på dine vaner og rengjøringsmønstre. 

Kun støvsuging eller kombinert støvsuging og gulvmopping – du bestemmer
Roomba Combo i8+ støvsuger effektivt alle typer gulv og støvsuger og mopper harde gulv. Så snart Combo-beholderen settes i roboten, begynner den en kombinert rengjøring. Roomba Combo i8+ er utstyrt med gjenbrukbare gulvkluter som holder i opptil 30 sykluser. Takket være Clean Base® – Ekstern støvbeholder tømmes den tradisjonelle støvbeholderen automatisk i AllergenLock™ støvsugerposer som rommer opptil 60 dagers oppsamlet smuss. Derfor trenger du ikke tenke på støvsugingen i flere måneder av gangen.

Intelligent rengjøring
Med iRobot OS lærer, kartlegger og tilpasser Roomba Combo i8+ seg hjemmet ditt via Imprint® Smart Mapping-teknologien. Sett i gang roboten via appen eller med stemmestyring**, og Roomba Combo i8+ starter en intuitiv og nøyaktig rengjøring, hvor og når du ønsker det.

Raskt og enkelt oppsett av «moppefrie soner» forhindrer gulvmopping på tepper og matter. Rengjøring etter rom eller objekter, som f.eks. rundt sofaen, gjør brukeropplevelsen enda bedre.

Nicolas Meurger, salgsdirektør for iRobot EMEA, sier: «Roomba Combo i8+ representerer en utvidelse av vårt sortiment av robotstøvsugere og -gulvmopper. Vi vet at hver kunde har individuelle rengjøringsbehov. Roomba Combo i8+ tilbyr kundene en robotstøvsuger og -gulvmopp med førsteklasses rengjøringsevne, verdi for pengene samt en brukerdefinert rengjøring.”

--

Veiledende utsalgspris: iRobot Roomba Combo® i8+: NOK 8.599,-

--

Link til highres. bilder: https://we.tl/t-il7BNoHnJu

--

Link til YouTube-video:  https://youtu.be/ug46e3t4IFo

--

Følg iRobot på: 

Facebook
Instagram

--

For ytterligere informasjon kontakt:

Witt PR-avdeling
Epost: presse@witt.dk

--

Om iRobot Corp.
iRobot® er en verdensomspennende produsent av husholdningsroboter, som designer og bygger intelligente roboter og smart home-enheter som gjør en forskjell i livet ditt. iRobot lanserte den første Roomba i 2002. I dag er iRobot® en global virksomhet som har solgt millioner av husholdningsroboter verden over. iRobots produktportefølje inneholder teknologier og avanserte konsepter innen rengjøring, kartlegging og navigering. Ut fra denne porteføljen bygger iRobots ingeniører roboter og smart home-enheter som forbedrer inneklimaet i hjemmet og hjelper forbrukerne med den daglige rengjøringen. For mer informasjon om iRobot®, besøk www.irobot.no

-- 

*Sammenlignet med Roomba® 600-seriens rengjøringssystem
**Fungerer med Alexa og Google Assistant-aktiverte enheter. Alexa og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com eller dets tilknyttede selskaper. Google er et varemerke tilhørende Google LLC. Siri er et registrert varemerke tilhørende Apple Inc., registrert i USA samt andre land og regioner.

Mer fra...

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

01.03.2024Witt A/S

Sponseret

Den populære ledningsfrie robotgressklipperen Segway Navimow har fått en prisvennlig lillebror

Copyright 2023