Familianna: En blanding av dansk design og spansk inspirasjon

Med en unik blanding av dansk minimalisme og spansk inspirasjon, presenterer keramikkmerket Familianna en kolleksjon som forener estetikk, funksjonalitet og håndverk på en unik måte. Bak dette bemerkelsesverdige merket står designer Jytte Correll, som skaper hver eneste vakre keramiske gjenstand med kjærlighet og lidenskap.

Foto: familianna

Familianna ble grunnlagt av Jytte Correll, som sammen med ektemannen Christian nå bor og jobber i solfylte Spania. Jyttes skandinaviske bakgrunn og hennes daglige liv i Spania smelter sammen i designene hennes, som reflekterer en unik blanding av nordisk enkelhet og sørlandsk varme.

Hvert keramikkobjekt fra Familianna er nøye skapt med fokus på detaljer og kvalitet. Fra vakre vaser og skåler til unike dekorative elementer, hver håndlagde skatt er et uttrykk for Jytte Corrells kreative visjon og ekspertise.

Foto: familianna

Foto: familianna

Foto: familianna

Foto: familianna

Foto: familianna

"Familianna handler ikke bare om keramikk; det handler om å skape forbindelser og skape vakre minner i hjemmet. Kolleksjonene våre er designet for å bringe glede og varme inn i folks liv," sier Jytte Corell om merket sitt.

Å dekke det perfekte bordet handler ikke bare om tallerkener og bestikk, det handler også om å skape stemning og fortelle en historie. Med Familiannas keramikk kan du skape en unik matopplevelse, hvor hvert stykke forteller sin egen historie og bidrar til en atmosfære av varme og hygge.

Fra vakre tallerkener og boller til unike serveringsfat og krus, Familianna tilbyr et bredt utvalg av keramikk som passer til enhver anledning. Hver gjenstand er individuelt laget og bærer preg av håndverk og kvalitet, noe som gjør dem til tidløse skatter som kan nytes i mange år framover.

"Med Familianna ønsker jeg å bringe glede og skjønnhet inn i folks hjem og skape unike matopplevelser som vekker sansene og inspirerer til gode stunder rundt bordet," sier Jytte Correll om keramikkmerket sitt.

Les mer på www.familianna.com

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det vakkert dekkede bordet

Vakkert design, funksjonalitet, nye trender og spennende farger samles på det vakkert dekkede bordet. Her kan du dekke til med rå keramikk, pastellfargede fine tallerkener og glass laget av resirkulerte materialer, for det handler om å skape et personlig uttrykk – i butikkene og i hjemmet, hvor alt fra tallerkener og glass står med bestikk og tekstiler og spennende designelementer som vaser, lysestaker med mer som kan stå som kronen på verket. Men det vakkert dekkede bordet inkluderer også funksjonelle og estetiske serveringsfat, boller og tilbehør.

Mer fra...

28.05.2024Familianna Denmark ApS

Sponseret

Familianna: En blanding av dansk design og spansk inspirasjon

Copyright 2023