En vakkert organisert hverdag

Hvordan utnytte plassen enda bedre? Hvordan skape nødvendig lagring om til et nydelig blikkfang? Og hvilke løsninger tenker du for dine daglige behov?

30.06.2020

Sponseret

blomus

Bomus har i samarbeid med Studio kaschkasch skapt en helt unik utforming på de dagligdagse produktene vi alle må ha, men som vi frem til nå har ønsket å skjule bak store skapdører.

Et inngangsparti, en hall, et rom eller et fjerde rom - alle trenger en knagg, en kleshenger eller en ekstra hylle, et behov som designduoen fra Berlin har fått i oppdrag å løse på en moderne og enkel måte.

Den enkle hyllen

Panola er så enkel og stilren at gjenstandene som pryder hyllen skiller seg tydelig ut. Den er ment som en hylle som kan kombineres etter eget valg, både når det gjelder sammensetningen av hylleplater i eik eller spraymalt MDF, men også når det gjelder hvilken av de fire fargene holderne skal være i.

Utvalget lar deg sette din egen personlighet på utrykket.

Den nødvendige knaggen

Pela heter den nye knagg-serien der jakken, vesken eller paraplyen kan henge. Her er Blomus sin sans for materialer tydelig uttrykt. Den bærende delen er laget av ren eik som gjør at den tåler mye, mens selve kroken er i gråfarget filt. Materialene gjør at klærne ikke slites nødvending og at veggen er vakkert dekorert selv om knaggene ikke er i bruk. Pela kommer i en pakke med tre kroker i tre forskjellige størrelser.

Den bøyde hengeren

Og med en knagg hører også en kleshenger til - bøyd i metall både for design og soliditet, men også for å skånsomt bevare klærne. Curl er tilgjengelig i tre farger med nyanser som matcher både Panola og Pela. 

Panola, Pela og Curl er være tilgjengelige fra mai 2020.

30.06.2020blomus

Sponseret

En vakkert organisert hverdag

30.04.2020blomus

Sponseret

Utfordrende tid for alle -Blomus kan likevel skilte med solid vekst i Norge.

27.03.2020blomus

Sponseret

Enkelhet på en ny måte- Blomus

Copyright 2023