Airfryeren har blitt et populært kjøkkenredskap

Oppgrader matlagingen din med riktige tilbehør

Foto: SWL

Airfryeren har tatt verden med storm og har blitt uunnværlig i mange moderne kjøkken. Med dens evne til å tilberede sprø og velsmakende retter med minimalt eller ingen olje og et lavt energiforbruk, har den blitt omfavnet av matentusiaster og travle husstander overalt.

I Brix Design er vi begeistret for den voksende populariteten til airfryeren. Vi tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter designet for å gjøre matlagingen din mer praktisk og effektiv.

En av våre beste anbefalinger til airfryer-entusiaster er OXO's tang. Disse tengene er uunnværlige verktøy når det gjelder å håndtere mat i din airfryer. Tangene er designet for å være robuste og holdbare samtidig som de gir et sikkert og presist grep om maten. Med OXO's tang kan du enkelt snu, vri og fjerne mat fra din airfryer.

Den fleksible paletten fra OXO er også et perfekt tilbehør til airfryeren. Denne paletten er designet for å tåle temperaturer opp til 315 grader Celsius, noe som gjør den ideell for bruk i din airfryer. Den fleksible konstruksjonen gjør det enkelt å løfte og flytte maten rundt i airfryerkurven.

Et annet uunnværlig tilbehør til din airfryer er OXO's instant read-termometer. Dette termometeret gir deg muligheten til raskt og nøyaktig å måle temperaturen på maten din, slik at du kan være sikker på at den er tilberedt til perfeksjon hver gang. Med et instant read-termometer unngår du lett å over- eller underkoke maten din, og oppnår derfor det ønskede resultatet hver gang.

Uansett om du er en erfaren airfryer-bruker eller nybegynner, kan det riktige tilbehøret virkelig ta matlagingen din til neste nivå!

OXOs tang i børstet, rustfritt stål på 23 cm har et behagelig non-slip grep i myk gummi. Tangen kan låses med en trekkring som også fungerer som oppheng.. Foto: OXO

OXOs lille tang på 18 cm i børstet, rustfritt stål tar godt tak i maten. Tangen kan låses med en trekkring som også fungerer som oppheng.. Foto: OXO

OXOs SteeL Serveringstang på 23 cm har et elegant utseende i børstet, rustfritt stål. Serveringstangen gjør det enkelt å snu kjøttet eller ta ut bakte poteter fra airfryeren. Med sitt stilrene look kan tangen brukes både på kjøkkenet og på bordet ved servering.. Foto: OXO

Denne fleksible paletten er dekket med silikon og tåler temperaturer opptil 315 grader. Den er god til å vende og flytte maten i din airfryer. Paletten tåler oppvaskmaskin.. Foto: OXO

Dette smarte digitale termometeret har en ultratynn spiss som lynraskt og helt nøyaktig måler temperaturen på stekt kjøtt. Displayet har en god størrelse og kan vinkles opp til 90 grader, slik at det er enkelt å lese av. Temperaturen kan vises både i Celsius og Fahrenheit..

Mer fra...

08.07.2024Brix Design A/S

Sponseret

ION8 Recyclon Flasker

10.06.2024Brix Design A/S

Sponseret

Viktigheten av en skarp kniv på kjøkkenet

27.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommerkos På Terrassen

13.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Innovative Isbrett

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

La våren innby til skalldyrfest.

18.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Airfryeren har blitt et populært kjøkkenredskap

Copyright 2023