3daysofdesign: Common Ground Symposium x Ikea

På Common Ground Symposium x Ikea kan du oppleve spennende foredrag hver dag

Foto: Pia Finne

I år samarbeider 3daysofdesign med IKEA for å skape COMMON GROUND Symposium - et sted hvor dristige drømmer for fremtiden vår drømmes. Planeten trenger plass til å hvile og regenerere for fremtidige generasjoner. Så det gjør vi. Besøkende inviteres til en drømmende lekeplass på Food Studio i Refshaleøen, hvor treghet og tid til refleksjon står i høysetet, og hvor du tør å drømme. Enten du er bærekraftsekspert, politiker, designer, arkitekt eller bare interessert i hvordan design kan være en kraft for endring.

COMMON GROUND Symposium er en utveksling av perspektiver som fungerer som en plattform under 3daysofdesign, hvor eksperter, innovatører og designere kommer sammen for å utforske skjæringspunktet mellom bærekraft, materialer og sirkulære designprinsipper. Moderert av Veronica D'Souza vil du bl.a. kunne møte Luca Nichetto, Anupama Kundoo, Akanksha Deo Sharma, Alfredo Häberli, Michael Anastassiades, Ineke Hans, Liza Chong, Bonnie Hvillum, Tej Chauhan, Larry Botchway, Steffen Kallehauge, Marcus Arvonen, Maria Vinka, Philippe Brocart og Anker Bak.

I Common Ground-området gjorde jeg et intervju med Johan Ejdemo, Ikeas designsjef, og Lena Julle, IKEAs Sustainability Manager Range, om Ikeas arbeid med bærekraft og innsatsen som gjøres for å nå ambisiøse mål i 2030.

Intervjuet kan leses i Designbase så snart som mulig.

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

27.06.2024F&H Group AS

Sponseret

KOM I JULESTEMNING MED HOPTIMIST

25.06.2024Designbase.no

København er en designmetropol

25.06.2024Designbase.no

Kjente og nye merkevarer hos Nordstil

25.06.2024Designbase.no

Marva Griffin Wilshire tildelt æresdoktorgrad

25.06.2024Designbase.no

Vi er en produktutviklingsavdeling og innkjøpspartner

24.06.2024Designbase.no

Kreative prosesser i sentrum av Helsinki Design Week 2024

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023